Introductie

Zwembad De Waterstee is een gezellig overdekt zwembad. Het complex bestaat uit een overzichtelijk bad inclusief een grote, snelle glijbaan die de naam ‘Black tube’ draagt. Het zwembad leent zich uitstekend voor het zwemmen van banen, maar ook voor doelgroepen, aquasporten en zwemlessen is dit een prima locatie. Bij het zwembad bevindt zich een gezellige horecagelegenheid met een riant terras. Hier kunnen badgasten terecht voor een drankje en een snack. Zwembad De Waterstee is een knus zwembad waar zwemliefhebbers van alle leeftijden heel wat uurtjes zwemplezier kunnen beleven.

Ga naar de website van Zwembad de Waterstee

Historie en populariteit

Zwembad De Waterstee is een overdekt zwembad waar vooral veel waterliefhebbers komen voor het trekken van een paar baantjes. Ook de aquasporten en het zwemmen voor doelgroepen is bijzonder populair. Daarnaast mag het zwembad eveneens vele dagjesmensen, scholen, leszwemmers en andere liefhebbers van de zwemsport welkom heten.

Locatie

Zwembad De Waterstee is gelegen in Numansdorp, een plaats in de gemeente Cromstrijen, in de provincie Zuid-Holland. Het dorp is prima te bereiken met eigen vervoer. Voor wie reist met het openbaar vervoer, er rijden verschillende buslijnen door het dorp, waaronder die vanuit Rotterdam.

Programma / activiteiten

Zwembad De Waterstee bestaat uit een overzichtelijk binnenbad met een waterinhoud van ruim 300m2. De snelle, spannende Black tube waterglijbaan is vooral zeer geliefd bij de jeugd. Ook mensen die houden van banen zwemmen komen voldoende aan hun trekken bij dit zwembad, en wie overdag geen tijd heeft, kan ’s avonds tijdens het moonlight- swimming terecht. Het zwembad beschikt tevens over een sfeervolle horeca met een groot, gezellig terras.

Bezoekers kunnen deelnemen aan diverse watersporten zoals aquarobic. Daarnaast worden er zwemlessen gegeven aan zowel jongeren als aan volwassen, kan men lessen zwemvaardigheid volgen of leren snorkelen. Het zwembad is eveneens te huren, bijvoorbeeld door bedrijven of verenigingen die iets willen organiseren zoals een zwemdisco of een kanomiddag. Voor wie dus iets te vieren heeft, is zwembad De Waterstee eveneens een perfecte locatie.

Stats & tags


Numansdorp, Zuid-Holland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling