Introductie

Zwembad De Sporthoeve in Badhoevedorp is het juiste adres voor iedereen die op zoek is naar een leuk en spetterend uitje voor het hele gezin. Jong of wat ouder, niemand zal zich in deze zwembadaccommodatie snel vervelen. Een spannende snelle glijbaan en verschillende leuke waterornamenten zorgen voor een hoop waterplezier! Voor de kleintjes is er een speciaal peuterbad. Een bezoek aan zwembad de Sporthoeve is een ware belevenis voor het hele gezin.

Ga naar de website van Zwembad de Sporthoeve

Historie en populariteit

Zwembad De Sporthoeve is niet alleen bekend in Badhoevedorp, ook in de wijde omgeving kennen mensen dit leuke recreatiebad. Van ver komen mensen heerlijk spetteren in het schone water en genieten van een hapje en een drankje. Ook mensen die in de omgeving verblijven, komen graag naar het zwembad voor een inspannend of juist ontspannen dagje uit. Na een middagje zwemmen in De Sporthoeve gaat iedere bezoeker namelijk moe maar voldaan weer naar huis.

Locatie

Zwembad de Sporthoeve is gevestigd in Badhoevedorp, gemeente Haarlemmermeer. Dit ligt in de provincie Noord-Holland. Het bad is uitstekend bereikbaar met zowel eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Bij het zwembad is een ruim parkeerterrein aanwezig en op loopafstand van het complex is een bushalte gelegen.

Programma / activiteiten

Zwembad De Sporthoeve heeft een wedstrijdbad met glijbaan en een peuterbad. Dat betekent dus uren waterpret voor zowel jong als oud. In Jip’s Waterwereld hebben de kleine waterratjes een hoop lol. Kinderen genieten samen met hun ouders of verzorgers van het water tijdens het baby- en peuterzwemmen. Op een speelse manier leren kleine kinderen het water kennen. Omdat actief zijn hongerig maakt, is er uiteraard ook aan de innerlijke mens gedacht. Daar zorgt de horecagelegenheid voor.

De activiteiten en sporten die in het bad plaatsvinden zijn onder andere aquarobics, aquajogging en Swimfit, een gevarieerde manier van banenzwemmen. Tijdens de activiteiten wordt gebruik gemaakt van attributen zoals plankjes, peddels en zwemvliezen. Bezoekers die het C diploma al in hun bezit hebben, kunnen bij De Sporthoeve gaan snorkelen. En mocht dat nog niet voldoende zijn, is er zelfs nog de mogelijkheid lid te worden van de SportPlaza AquaClub, zodat je onbeperkt toegang hebt tot de activiteiten in het zwembad.

Sportief bezig zijn, werken aan de conditie en plezier hebben worden in het zwembadcomplex perfect gecombineerd. Het is niet voor niets dat zwembad De Sporthoeve zegt dat water het leukste speelgoed is dat er is!

Stats & tags


Badhoevedorp, Noord-Holland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling