Introductie

In het skatepark World Skate Center, in ’s Hertogenbosch gelegen, kunnen liefhebbers van inline skaten, bmx en skateboarden terecht om stunts te oefen, rondjes te skaten en hun vaardigheden te trainen. Er zijn veel uitdagende elementen in het skatepark te vinden, zodat er ook gewerkt kan worden aan trucs en stunts. Omdat het park is verwarmd, kunnen bezoekers hier ook op koude dagen lekker skaten. Daarnaast kan men bij World Skate Center lessen volgen, wedstrijdjes rijden of deelnemen aan diverse leuke, spannende activiteiten.

Ga naar de website van World Skate Center

Historie en populariteit

Het skatepark World Skate Center is sinds mei 2007 toegankelijk voor publiek. Skaters, skateboarders en bmx-ers kunnen hier dan ook dagelijks terecht om een stukje te rollen. Het park is boeiend, uitdagend en bevat diverse elementen, waaronder de miniramp en is dus zeker de moeite waard om te bezoeken. Het skatepark World Skate Center is populair bij vele skaters uit de gemeente zelf, als bij skateliefhebbers die ver buiten Den Bosch wonen.

Locatie

World Skate Center is gelegen in de stad ’s Hertogenbosch in de provincie Noord Brabant. Het skatepark is zowel goed met de eigen auto te bereiken als met het openbaar vervoer. Natuurlijk kunnen bezoekers ook op de eigen skates of fiets naar het skatepark komen.

Programma / activiteiten

Naast het feit dat bezoekers bij World Skate Center vrij kunnen skaten, kan men hier ook lessen volgen, zoals skateboardlessen en inlineskatelessen. Wie niet beschikt over de juiste materialen kan deze bij het skatecentrum huren tegen redelijke tarieven. Van skateboarden tot skatebescherming. Het skatepark beschikt over een bar met drankjes, snacks en snoep.

Regelmatig worden er speciale activiteiten georganiseerd, waaronder skatewedstrijden met jurering van een professionele jury. Deze contests staan veelal in een speciaal teken, zoals de Rookie contest of Miniramp wedstrijd. Ook voor het vieren van kinderfeestjes is World Skate Center een leuke locatie. Kinderen krijgen een les naar keuze en voor de jarige is er een presentje.

Stats & tags


Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland
Skate & Skeeler, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling