Introductie

Wet ’n Wild is een waterfunpark waar bezoekers onder meer kunnen waterskiën. Een cable- waterskibaan, een soort van modern sleeplift, trekt de waterskiërs voort. Leuk voor zowel beginners als voor de echte professionals op waterskigebeid. Behalve waterskiën, kunnen gasten hier tevens wakeboarden, een variant van het bekende snowboarden. Op een klein plankje achter de cable waterskibaan, sjeest men vervolgens over het water vol met obstakels. Bezoekers kunnen lessen volgen, recreatief bezig zijn of intensief de watersport beoefenen. Wet n Wild beschikt tevens over een gezellig beachhouse waar tal van activiteiten en evenementen worden georganiseerd.

Ga naar de website van Wet ’n Wild

Historie en populariteit

Wet ’n Wild waterpark is vanaf de opening een waar succes. Het populaire park trekt jaarlijks vele waterliefhebbers zowel uit Alphen aan den Rijn zelf als uit de wijde omtrek. Zowel de startende waterskiër die kennis wil maken met deze spetterende sport heet het waterpark welkom als de zeer ervaren wakeboarders die nog eens extra willen oefenen op speciale technieken en trucjes.

Locatie

Wet’ n Wild is gelegen in de plaats Alphen aan den Rijn, een gemeente aan de Oude Rijn in de provincie Zuid-Holland. Vanwege de centrale ligging tussen Gouda, Bodegraven, Leiden en Ter Aar is het waterfunpark prima te bereiken.

Programma / activiteiten

Wet ’n Wild waterpark is voor bezoekers naast sportief waterskiën en waveboarden tevens het adres voor bedrijfsuitjes, groepsuitstapjes, familiedagen en vrijgezellenfeesten. Er zijn verschillende arrangementen samengesteld waar gasten aan deel kunnen nemen. Zo kunnen groepen kiezen voor onder meer een waveboard arrangement waarin zij onder begeleiding van een ervaren instructeur de kleine kneepjes van deze sport leren. Aansluitend kan men blijven borrelen en relaxen of kiezen voor een lekkere barbecue.

Ook kinderen kunnen leren waterskiën bij Wet ’n Wild. In circa 13 lessen leren zij alle basis technieken, maar ook de handigheidjes die nodig zijn om door te stromen naar de cursus waveboarden. Wie iets te vieren heeft, kan hiervoor terecht in het gezellige Beachhouse. Van een Amerikaanse feestavond tot een sfeervol buffet, inclusief beachmuziek, tropische acts en swingende limbo’s, Wet ’n Wild biedt het allemaal.

Stats & tags


Alphen aan Den Rijn, Zuid-Holland, Nederland
Sport, Watersport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling