Introductie

Altijd al wil weten hoe Nederland er vanuit de lucht uitziet? De piloten van Vlieg Experience laten het je zien. Of je nu de rode daken van de prachtige historische binnenstad van Deventer wilt zien of Paleis het Loo van bovenaf wilt aanschouwen, je hoeft het je ‘captain’ maar aan te geven of hij of zij vliegt je in een mum van tijd vanaf vliegveld Teuge tussen Apeldoorn en Deventer naar je gewenste bestemming.

Ga naar de website van VliegExperience

Historie en populariteit

Vlieg Experience is een jong bedrijf, maar heeft ruime ervaring in de kleine luchtvaart. Je kunt dus met een gerust hart naast de piloot plaats nemen en zonder klamme handjes genieten van spectaculaire vergezichten.

Locatie

Vlieg Experience vliegt vanaf vliegveld Teuge. Dit kleine vliegveld ligt tussen Deventer en Apeldoorn. Dit betekent dat je door de lucht binnen een mum van tijd de meest afwisselende uitzichten hebt. Paleis het Loo, historisch Deventer, de prachtige kastelen van Vorden en Ruurlo, de Betuwe met de Grebbenberg, het Veluwemeer en Dolfinarium, met het vliegtuig ben je er zo. Maar ook op de grond valt er in de buurt van Teuge voldoende te beleven. Wat te denken van de Apenheul, waar sommige aapjes vrij rondlopen en waar je een speciale tas meekrijgt zodat de brutaalste apen je niet beroven van persoonlijke bezittingen in hun immer durende zoektocht naar zoetigheden en andere lekkernijen. Een bezoekje aan familie pretpark de Koningin Julianatoren behoort eveneens tot de mogelijkheden in Apeldoorn. Clown Julius en Jul de Muis laten je swingen en zingen de Super Achtbaan laat je met hoge snelheid door de lucht vliegen, terwijl je in het reuzenrad in diezelfde lucht in alle rust kunt uitkijken over de omgeving. En die omgeving is erg mooi, want het pretpark ligt aan de rand van de Veluwe. Apeldoorn is met recht een dorp met vele gezichten.

Programma / activiteiten

Naast rondvluchten kun je bij Vlieg Experience ook terecht voor parachutespringen en vlieglessen. En om het adrenalinepijl na deze spannende activiteiten weer enigszins terug te brengen op normaal niveau kan een en ander onder het genot van een lekkere barbecue worden nabesproken.

Stats & tags


Teuge, Gelderland, Nederland
Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling