Introductie

De Utrechtse Bazaar is een overdekte markt met ruim 500 kraampjes, waar bezoekers handel kunnen kopen uit alle windstreken. De grote, gezellige en altijd verrassende markt is iedere zaterdag en zondag open voor publiek. U kunt er gratis parkeren en kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee naar binnen. Naast het doen van goedkope boodschappen, zoals groente, vlees en fruit, kan men hier terecht voor onder meer kleding, schoenen, kappers, eten, nagelstudio’s, sieraden en audio apparatuur. De Utrechtse Bazaar is voor veel mensen ook een sociale ontmoetingsplek. Het grote horecaplein met terras biedt een ruime keuze van diverse lekkernijen. Ook voor kinderen is de Utrechtse Bazaar een leuk uitje, want zij kunnen zich prima vermaken in de diverse attracties, zoals de draaimolen.

Ga naar de website van Utrechtse Bazaar

Historie en populariteit

Sinds 1981 wordt de Utrechtse Bazaar iedere zaterdag en zondag georganiseerd en biedt daarmee al jaren week in week uit een gezellig dagje uit. De Utrechtse Bazaar verwelkomt ieder weekend duizenden bezoekers, van jong tot oud. Met meer dan 30 jaar bestaansrecht is De Utrechtse Bazaar iedere week weer een verrassend leuk uitje. Naast de vaste kramen zijn er per week weer wisselende kramen te vinden. Geen dag is hetzelfde en dat maakt deze markt zo leuk. Ook hebben particulieren de mogelijkheid een kraam te huren om hun tweedehands goederen te verkopen. Veel mensen maken gebruik van de kans om hun “oude” spullen een tweede leven te geven. Themadagen en muziek zorgen ook nog eens voor de gewenste entertainment.

Locatie

De Utrechtse Bazaar is sinds augustus 2012 verhuisd en heeft een nieuw onderkomen gevonden op Papendorp. Centraal gelegen in de stad Utrecht, provincie Utrecht. De markt is goed bereikbaar per auto en per bus. Daarnaast is de markt prima te bereiken met de fiets en bezoekers uit de stad komen zelfs wandelend naar de goed bereikbare locatie van de Utrechtse Bazaar.

Programma / activiteiten

Met een bezoek aan de Utrechtse Bazaar begint voor veel mensen een gezellig en verrassend dagje uit. Lekker rondsnuffelen tussen het gevarieerde aanbod wat hier te koop wordt aangeboden. Van nieuw en antiek tot tweedehands. Bezoekers kunnen hier allerhande gerechten nuttigen. Van een broodje kebab tot aan een lekker wok gerecht. Het grote horecaplein heeft voor ieder wat wils met de lekkere trek.
Wie zijn muzikale talenten aan een breed publiek wil laten horen, kan op zondagmiddag zijn of haar act in de Bazaar presenteren. De diverse artiesten en een DJ zorgen bovendien voor een gezellige sfeer op de markt.

Stats & tags


Utrecht, Utrecht, Nederland
Winkelen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling