Introductie

Paintball is een bijzonder leuke, spannende en gezellige activiteit. Een activiteit die perfect past in bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest. Maar ook gewoon een dagje paintballen met vrienden onder elkaar is een prima uitje waar nog lang over nagepraat zal worden. Zeker als het paintballen plaats vindt op het spectaculaire paintballveld in Hoogvliet in Rotterdam. Een tunnel met niet minder dan zes uitgangen, een heus kerkhof met grafzerken waarachter je je kunt verschuilen, een auto en diverse huizen maken van dit paintballveld een parcours waar het hart van de ware schutter sneller van gaat kloppen. Laat het veroveren van de vlag maar beginnen!

Ga naar de website van The Safety Zone

Historie en populariteit

Paintballen bij the Safety Zone is al vele jaren een zeer geliefde bezigheid bij paintballfanatici. Maar niet alleen de ware verfschutter weet the Safety Zone te waarderen, ook mensen die nieuw zijn met de sport verlaten het paintballveld zonder uitzondering zeer positief. In het verleden lag het paintballcomplex van the Safety Zone in Delft, maar in een zoektocht naar een meer spectaculair en nog uitdagender gebied kwam de organisatie terecht in Rotterdam Hoogvliet, naast de Beneluxtunnel.

Locatie

In Rotterdam is natuurlijk veel meer te beleven dan alleen paintballen. Een dagje paintballen is bijvoorbeeld prima te combineren met een indrukwekkende tocht door de imposante haven van de Maasstad. Een tocht op een rondvaartboot voert langs enorme tankers en reusachtige containerschepen en geeft een mooi beeld van de altijd levendige haven die Rotterdam en Nederland zoveel voorspoed heeft gebracht. Voor wie Rotterdam wel eens een keer vanuit de lucht wil bekijken, maar daarvoor nu ook weer niet direct in een helikopter wil stappen is er de Euromast. Vanaf dit symbool van Rotterdam heb je een werkelijk fenomenaal uitzicht over de meest kosmopoliete stad van Nederland.

Programma / activiteiten

Een dagje paintballen is eventueel te combineren met een lekkere barbecue. Zodat je in alle rust en onder het genot van een drankje en een lekkere salade en hamburger nog eens kunt opscheppen over je schietkunsten.

Stats & tags


Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Paintball, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling