Introductie

Lasergamen in de grootste lasergame-accommodatie van Noord-Nederland doe je in Groningen. Maar liefst twee verdiepingen beslaat de lasergame-arena van Target Lasergame in de gezelligste stad van Noord-Nederland. Op die twee verdiepingen waan je jezelf in een waar doolhof van licht en geluidseffecten. Een doolhof dat je verplicht uiterst behoedzaam door de gangen van de arena te sluipen. In de donkere arena is de spanning te snijden, temeer omdat er ook nog tal van boobytraps op de spelers liggen te wachten. Kortom, een uniek, sportief, actief en bovenal gezellig uitje met vrienden of met collega’s.

Ga naar de website van Target Lasergame

Historie en populariteit

Al vele jaren zorgt Target Lasergame voor veel lasergame plezier in Groningen en ver daarbuiten. Het prachtige voormalige graanpakhuis uit 1895 draagt hier zeker aan bij. Ervaren Marshalls leggen het spel perfect uit, zodat iedereen optimaal voorbereid kan beginnen aan het spannende avontuur.

Locatie

Hoewel de mensen bij Target Lasergame er met een aantal leuke arrangementen eenvoudig voor kunnen zorgen dat een potje lasergamen een dag- of avondvullend programma wordt, is het natuurlijk goed te weten dat er in Groningen naast lasergamen nog voldoende andere activiteiten te ontplooien zijn. De stad die wordt bevolkt door studenten en Stadjers, oorspronkelijke inwoners van de stad Groningen, staat in heel Nederland bekend om zijn gezelligheid. De vele leuke kroegjes, gezellige terrasjes en sfeervolle eetcafétjes nodigen uit tot een langer verblijf in Groningen. Hoewel de Groningse binnenstad de Tweede Wereldoorlog bepaald niet ongeschonden is doorgekomen, kent de stad nog vele bijzondere bezienswaardigheden. Het symbool van de stad is de Martinitoren. Een beklimming van deze toren resulteert in een fabuleus uitzicht over de stad en de provincie. Op cultureel gebied is het Groninger Museum een echte publiekstrekker. Andere musea die het bezoeken waard zijn, zijn het Universiteitsmuseum, het Stripmuseum, het Noordelijk Scheepvaartmuseum en het Grafisch Museum.

Programma / activiteiten

Zoals gezegd biedt Target Lasergame diverse arrangementen aan, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Kijk op de website van Target Lasergame welk arrangement het best bij jou past.

Stats & tags


Groningen, Groningen, Nederland
Lasergame, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling