Introductie

Knutselen en spelen; dat kan bij ’t GanzeNest. Zowel binnen als buiten vermaken kinderen van 1 tot 12 jaar zich uitstekend bij dit speelpark.

Ga naar de website van t Ganzenest

Historie en populariteit

’t GanzeNest ligt in een landelijke omgeving en is gevestigd in een voormalige boerderij. De omliggende landerijen zijn omgetoverd in een prachtige speeltuin. Het speelpark merkte dat knutselen heel populair was onder de kinderen. Vandaar dat er nu drie vaste knutseldagen zijn.

Locatie

Kaatsheuvel heeft meer te bieden dan de Efteling: ’t GanzeNest ligt aan de andere kant van dit Brabantse plaatsje. Met de auto is het speelpark goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Met het openbaar vervoer moet u rekening houden met een wandeling van 10 minuten vanaf de bushalte.

Programma / activiteiten

De buitenspeeltuin is prachtig. Het is ruim opgezet, overzichtelijk, in een landelijke omgeving. Er zijn talloze uitdagingen, zoals de racebaan met skelters en driewielers, klim- en klautertoestellen en een enorm springkussen. Speel je liever gewoon in de zandbak? Dat kan natuurlijk ook. Ouders en begeleiders kunnen vanaf het zonnige terras de kinderen goed in de gaten houden. Binnen is er ook van alles te doen. Hier vind je onder andere een spannende apenkooi, ballenbak, een luchtkussenglijbaan en een knutseltafel. Op woensdag, donderdag en vrijdag ligt er een stapel knutselspullen voor je klaar. Voor de kleinste bezoekers is er een afgeschermde peuterhoek, waar ze veilig en rustig kunnen spelen. ’t GanzeNest is dagelijks geopend, behalve op maandag en dinsdag. Tijdens schoolvakanties en op feestdagen kent het park andere openingstijden en- dagen. In deze periode worden er regelmatig extra activiteiten georganiseerd, zoals schminken en extra knutseldagen. Ouders of andere begeleiders mogen gratis naar binnen. U betaalt alleen voor de kinderen.

Stats & tags


Kaatsheuvel, Noord-Brabant, Nederland
Buitenspeeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling