Introductie

Zwemmen kun je overal. Maar discozwemmen, das andere koek. In het westen van Nijmegen, om precies te zijn in het Sportfondsenbad Nijmegen West, kan dit wel. Een keer per maand kan de Nijmeegse jeugd tot en met twaalf jaar lekker swingen op de hits van Aqua en tegelijk lekker plonsen in de aqua. Daarnaast is zwemmen in zijn algemeenheid natuurlijk gewoon lekker en leuk en is het bovendien gezond. Dus reden genoeg om een keer een kijkje te nemen in het Sportfondsenbad Nijmegen West.

Ga naar de website van Sportfondsen Nijmegen-West

Historie en populariteit

Het Sportfondsenbad Nijmegen West is een begrip in Nijmegen en ver daarbuiten. Jaarlijks mag het overdekte zwembad vele sportievelingen en recreanten verwelkomen. Sportievelingen en recreanten die komen voor één van de vier baden die het Sportfondsenbad Nijmegen West rijk is. Het recreatiebassin, het lesbassin, het wedstrijdbassin en het Romeins bassin, allemaal voorzien ze in een behoefte.

Locatie

Nijmegen is natuurlijk veel meer dan alleen het Sportfondsenbad Nijmegen West. Dus wie een dagje zwemmen wil combineren met een andere activiteit kan hier zijn hart ophalen. Dat wil overigens niet zeggen dat je je niet een hele dag kunt vermaken in het Sportfondsenbad Nijmegen West, integendeel. Het zwembad biedt voldoende vertier voor een lekker dagje uit.

Programma / activiteiten

Naast het maandelijkse discozwemmen voor kinderen tot en met twaalf jaar is het Sportfondsenbad Nijmegen West ook een prima locatie voor een kinderfeestje. Lekker zwemmen met vriendjes en vriendinnetjes in het speciaal voor de jarige Job tot Jip’s Waterwereld omgetoverde Sportfondsenbad. De jarige kan kiezen uit drie thema’s: jungle, piraten of zeemeerminnen. Spanning en plezier gegarandeerd. Daarnaast zijn er natuurlijk veel extra’s in de diverse baden aangebracht. Een lage duikplank, en voor de echte durfal ook een hoge, een negentig meter lange waterglijbaan, een wildwaterkreek, bubbelbaden, stoomcabines en zonnebanken. En omdat zwemmen nu eenmaal hongerig en dorstig maakt is er voor de inwendige mens een horecagelegenheid. Kortom, alle ingrediënten voor een lekker dagje uit zijn hier aanwezig.

Stats & tags


Nijmegen, Gelderland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling