Introductie

Speelderij De Batavier is een fantastisch park, waar kinderen zich op een geweldige manier kunnen uitleven. Ravotten, spelen en klimmen zijn hier de sleutelwoorden. De meest uiteenlopende attracties, zoals onder meer een speeltuin, bootjesvijver, kabelbaan, luchtkussen, trampolinepark en een midgetgolfbaan zijn hier allemaal te vinden. Er is een groot zonneterras aanwezig net als een picknickgelegenheid. In het gezellig ingerichte restaurant kunnen de ouders en kinderen even bijkomen en van een hapje en een drankje genieten. In de picknickzone is het toegestaan om eigen meegebracht eten en drinken te gebruiken.

Ga naar de website van Speelderij De Batavier

Historie en populariteit

Speelderij De Batavier bestaat alweer een groot aantal jaren en is geschikt voor zowel jonge kinderen, als voor de wat oudere kinderen. Dat komt doordat er een diversiteit aan attracties wordt geboden, zodat vermaak aan verschillende leeftijdsgroepen is aangepast. Ouders met kinderen komen hier graag naar toe, maar ook scholen uit de verre omtrek maken een schoolreisje naar Speelderij De Batavier. Er worden bovendien regelmatig nieuwe attracties toegevoegd, zodat bezoekers graag nog eens terug komen.

Locatie

Speelderij De Batavier is gelegen op een recreatiepark in Alkmaar, provincie Noord Holland en kan zowel met het openbaar vervoer als met de eigen auto goed bereikt worden. Vanaf het Station Alkmaar kunnen bezoekers de bus nemen, die twee tot vier keer per uur stopt voor Speelderij De Batavier. De loopafstand van het station naar de Batavier bedraagt ongeveer twintig minuten. Wie met de auto of de fiets komt, kan bij het park of op de nabij gelegen camping parkeren.

Programma / activiteiten

Naast spelen, ravotten, klimmen en klauteren in de grote speeltuin, varen met de bootjes en een golfballetje slaan, kunnen scholen naar De Batavier een speelrijk schoolreisje organiseren, waarbij er een keuze gemaakt kan worden uit diverse pakketten. Ook voor kinderen, die hun verjaardagsfeestje in het speelpark willen vieren, zijn er diverse mogelijkheden, waarbij patat en ijs na afloop altijd centraal staan.

Verder is de speelderij in het bijzonder geschikt voor feesten en partijen, zoals voor een familiefeest, een verjaardag of jubileum. Maar ook voor het vieren van een bruiloft is De Batavier een unieke locatie.

Stats & tags


Alkmaar, Noord-Holland, Nederland
Buitenspeeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling