Introductie

Speelcircus Bambini is een indoorspeeltuin in Vlissingen met gescheiden speelgelegenheden voor kleine en grote kinderen. Terwijl de kinderen veilig spelen, kunnen de ouders plaatsnemen op de speciale zitplaatsen met uitzicht op de kinderen.

Ga naar de website van Speelcircus Bambini

Historie en populariteit

Op 14 april 2006 opende speelcircus Bambini haar deuren in een voormalig zwembad in Vlissingen. De kleine piste, de speelruimte voor de kleinste kinderen, is gebouwd in het voormalige golfslagbad en waar vroeger het wedstrijdbad stond, staat nu een speelconstructie voor oudere kinderen. Speelcircus Bambini wordt geëxploiteerd door Zeeland Attracties (ZA). Zeeland Attracties exploiteert ook het piratenpretpark Het Arsenaal , de abdijtoren de Lange Jan, het Voetbal Experience themapark en het familiepretpark Mini Mundi. Vaste bezoekers kunnen een speciale ZApas kopen. Met deze pas kun je een jaar lang onbeperkt alle attracties bezoeken.

Locatie

Speelcircus Bambini is gevestigd in het Zeeuwse Vlissingen. Parkeren is gratis.

Programma / activiteiten

Kleine kinderen tot en met 4 jaar kunnen terecht in de kleine piste. Ze kunnen zich bijvoorbeeld uitleven in de ballenbak, op de glijbanen en op de mega speelmat. Ook zijn er hobbeldieren en is er een snoezelspeelhoek. Daarnaast is er voor de kleinste kinderen een speciaal springkussen waar ze niet bang hoeven te zijn voor wilde acties van grotere kinderen. Kinderen die van films houden, kunnen naar de Biosbini en kinderen die altijd al een echte hut hebben willen bouwen van lego, kunnen hun droom verwezenlijken met de speciale reuze legostenen. Voor kinderen vanaf 4 jaar is er een speciale speelpiste met een speelconstructie van liefst maar 7 meter hoog, bestaande uit onder meer glijbanen, trampolines, lachspiegels, een luchtkussen, een fietsparcours, een ballenbak en een rodelbaan.

Stats & tags


Vlissingen, Zeeland, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling