Introductie

Teveel leuks om op te noemen. Maar toch doen we een poging. Vijftienhonderd meter overdekt speelplezier, met een ballenvulkaan, een luchtkussen, een doolhof met spookthema, een pirateneiland, een gamewereld met negen!! speelschermen, vijfhonderd vierkante meter klimmen en glijden, vier balkonkanonnen en nog veel meer. Dat is Speelbos Joure. Een fantastische plek voor de kids om zich eens echt lekker uit te leven.

Ga naar de website van Speelbos Joure

Historie en populariteit

Wie bovenstaand gelezen heeft zal begrijpen dat Speelbos Joure hoge ogen gooit op de lijst van favoriete uitjes van kinderen. Zelfs hele klassen weten hun meesters en juffen ervan te overtuigen Joure te kiezen als bestemming voor het jaarlijkse schoolreisje. En dat is niet in de laatste plaats vanwege de leuke arrangementen die Speelbos Joure speciaal voor leerlingen en hun begeleiding heeft opgezet. En waarbij leerlingen alleen hun goede humeur mee hoeven te nemen.

Locatie

Speelbos Joure ligt in het Friese Joure. Sinds 1986 staat de plaats bekend als Balloon City. Dit vanwege het jaarlijkse ballonfestival dat meestal plaats vindt in de laatste week van juli. Tijdens dit festival stijgen dagelijks vijfendertig hete lucht ballonnen op. Het festival trekt veel toeristen uit binnen- en buitenland. Echte bekendheid geniet Joure echter als plaats waar Egbert Douwes in 1753 een winkeltje begon koloniale handelswaren. Nu, ruim 250 jaar later, is zijn koffie nog steeds de meest populaire koffie in ons land.

Programma / activiteiten

Behalve de al eerder genoemde schoolreisjes, die in diverse arrangementen te reserveren zijn en waarbij natuurlijk ook de meesters en de juffen zelf niet vergeten worden, is Speelbos Joure ook de perfecte locatie voor verjaardagsfeestjes. De jarige job krijgt zijn eigen feesthut waar hij of zij met zijn vriendinnetjes kan genieten van een heerlijk kindergebakje, patat met saus, een ijsje en onbeperkt spelen in Speelbos Joure. Het arrangement kan ook worden uitgebreid met een zakje snoep of een snack.

Stats & tags


Joure, Friesland, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling