Introductie

Knutselen, timmeren, bouwen, buiten spelen of apenkooien. Dit alles kan bij Speelboerderij De Vossenberg; in een landelijke omgeving.

Ga naar de website van Speelboerderij de Vossenberg

Historie en populariteit

Op 27 december 2005 opende speelboerderij De Vossenberg. Anderhalf jaar later is de speelboerderij uitgebreid met een buitenterrein. Sindsdien kan er ook buiten gespeeld worden en kunt u een kopje koffie drinken op het zonnige terras.

Locatie

Speelboerderij De Vossenberg ligt in een rustige, landelijke omgeving, in het plaatsje Gilze. Deze Brabantse plaats ligt op een steenworpafstand van Tilburg. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is De Vossenberg goed bereikbaar. Er is een ruime parkeergelegenheid. Gilze stamt waarschijnlijk uit de 10e eeuw. Er zijn verschillende musea die vertellen over vroegere tijden. Wellicht leuk om te combineren met uw bezoek aan De Vossenberg.

Programma / activiteiten

Het speelpark bestaat uit drie delen: een binnenspeeltuin, een creatieve ruimte en de buitenspeeltuin. Het creatieve gedeelte op zolder is ingericht als knutsel- , bouw- en timmerruimte. Op de begane grond bevindt zich de binnenspeeltuin, met een grote apenkooi, waarbij je onderweg voor allerlei uitdagingen komt te staan. Voor de jongste bezoekers is er een kleine klimkooi, waar ze veilig kunnen klimmen en klauteren. De speelboerderij is overzichtelijk en vanaf het horecagedeelte kunt u uw kroost goed in de gaten houden. Buiten kun je trampolinespringen, schommelen, klimmen, draaien, rennen, voetballen en nog veel meer. Verspreid door de boerderijtuin staan bankjes waar je even kunt uitrusten. Er is tevens een ruim terras aanwezig. De Vossenberg is open op woensdag, vrijdag en in het weekend. Tijdens de zuidelijke schoolvakanties kun je elke dag komen spelen, behalve op maandag. Buiten schoolvakanties zijn er speciale peuterdagen, waar je kleintje tegen gereduceerd tarief kan spelen. Ouders en begeleiders hebben gratis toegang.

Stats & tags


Gilze, Noord-Brabant, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling