Introductie

Sk8park Amersfoort is een megagroot skatepark. In dit prachtige skatepark is genoeg te beleven voor jong en oud. Zowel startende skaters kunnen hier terecht alsook de echte professionals. De toestellen zijn geschikt voor alle leeftijden. Bezoekers kunnen hier inline-skaten, skateboarden en zelfs bmx rijden. Sk8park Amersfoort is een openbaar skatepark met genoeg uitdaging. Iedereen kan er gratis terecht, zolang het licht en droog weer is.

Ga naar de website van Sk8park Amersfoort

Historie en populariteit

In december 2007 opende Sk8park Amersfoort de poorten. Direct vanaf het eerste moment is het skatepark een drukbezocht park geweest. De avontuurlijke en veilige toestellen en de vrije toegankelijkheid vormen de perfecte ingrediënten voor urenlang skateplezier. Deze populaire locatie wordt dagelijks door jong en oud bezocht en het moet wel heel slecht weer zijn, wil er niemand aanwezig zijn bij Sk8park Amersfoort.

Locatie

Het Sk8park Amersfoort ligt in de wijk Vathorst aan de Valutaboulevard nabij de A1 en tegenover IKEA Amersfoort, in de provincie Utrecht. De locatie is uitstekend per trein en bus bereikbaar. Vanaf het station Amersfoort Vathorst ligt het park op loopafstand. Bij het park is tevens een bushalte gelegen. Voor wie met de auto komt, er is voldoende parkeergelegenheid bij Sk8park Amersfoort.

Programma / activiteiten

Met een oppervlakte van ongeveer 4000m2 kan Sk8park Amersfoort zich met recht het grootste outdoor skatepark van Europa noemen. De diversiteit aan uitdagende toestellen, die geschikt zijn voor zowel beginners als voor gevorderden, zorgt ervoor dat er altijd een spannende en sportieve middag te beleven valt op en in het skatepark.

Skaters kunnen zich onder meer uitleven op de sensationele Quarterpipe met hip, de Spine met back tot back of de Miniramp-quarterbankcombinatie. Daarnaast kunnen zij hun kunsten oefenen of showen op de Piramidebox of op een spectaculair Real Street element. De toestellen geven dus absolute garantie voor durfals die houden van actie, spanning, avontuur en vermaak. Bij Sk8park Amersfoort hoeven bezoekers geen rekening te houden met openingstijden, want iedereen is welkom zolang het licht is.

Stats & tags


Amersfoort, Utrecht, Nederland
Skate & Skeeler, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling