Introductie

Beauty & Wellness Sauna De Heuvelrug in Veenendaal biedt alles op het gebied van ontspanning en schoonheidsverzorging. Bezoekers kunnen zich hier gemakkelijk een hele dag vermaken, zo veel is er te doen. Zij kunnen bijvoorbeeld genieten van een speciaal arrangement of diverse losse behandelingen inclusief saunarondje boeken. Na een dagje Beauty & Wellness Sauna De Heuvelrug gaan gasten beslist weer als een herboren mens naar huis.

Ga naar de website van Sauna Beauty & Wellness de Heuvelrug

Historie en populariteit

Het Veenendaalse Beauty & Wellness Sauna De Heuvelrug mag met recht de parel van de provincie Utrecht genoemd worden. Het is al enige tijd een begrip in het midden van het land. Vanuit de wijde omtrek van dit centrum voor ontspanning, komen jaarlijks vele dagjesmensen, mannen, vrouwen en groepjes vriendinnen hierheen. Gastvrouw- en heer Nicole en Hans Lebbink heten iedereen dag in dag uit van harte welkom in hun resort De Heuvelrug.

Locatie

Beauty & Wellness Sauna De Heuvelrug is gevestigd aan de rand van het plaatsje Veenendaal, dat ligt in de provincie Utrecht. Het wellnesscentrum is uitstekend per bus bereikbaar. Nabij het complex is voldoende parkeergelegenheid te vinden voor iedereen die met eigen vervoer komt.

Programma / activiteiten

Omgeven door de prachtige groene natuur is Beauty & Wellness Sauna De Heuvelrug een ware oase van rust. Nicole en Hans Lebbink (gastvrouw en gastheer) zorgen samen met hun team voor een gezellige en gastvrije sfeer, waar ultiem genoten kan worden van rust en ontspanning. Vaste gasten kunnen bovendien een gastenpas aanvragen, waarmee ze kunnen profiteren van aantrekkelijke acties zoals voordelige verwenarrangementen en een gratis sauna entreebon.

Er zijn mogelijkheden te over in dit wellnesscomplex. Zo worden er door uiterst professionele medewerkers uitstekende gezichtsbehandelingen verzorgd. Daarnaast is het volop genieten van bijvoorbeeld de heerlijke Hamambehandelingen in de traditionele sauna- en thermenfaciliteiten. In de bistro, genaamd Wellness Lounge, worden heerlijke gerechten en drankjes geserveerd. Kortom: Beauty & Wellness Sauna De Heuvelrug in Veenendaal is in het bezit van alle ingrediënten die nodig zijn voor de verzorging van zowel het uiterlijk, als het innerlijke van de mens.

Stats & tags


Veenendaal, Utrecht, Nederland
Wellness

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling