Introductie

Tijdens de Restaurantweek kunnen bezoekers goedkoop eten in de meest luxe restaurants. Twee keer per jaar vindt deze week plaats en kunnen gasten bij alle deelnemende restaurants voordelig, voor een vast bedrag per persoon, dineren of lunchen. Er doen vele verschillende eetgelegenheden mee aan deze voordelig eten week actie, zoals sterrenrestaurants en restaurants waar normaal flink de portemonnee getrokken moet worden voor een drie gangen diner. Maar ook bistro’s, lunchrooms en andere eethuizen. Gasten die goedkoop willen eten tijdens de Restaurantweek dienen wel van te voren te reserveren, want vol=vol.

Ga naar de website van Restaurantweek

Historie en populariteit

De Restaurantweek is een initiatief van DinningCity.com, een toonaangevend online restaurantgids dat in 1998 van start is gegaan. Via deze gids kunnen bezoekers van te voren al online een rondleiding krijgen door een restaurant, de menukaart inzien en een tafel reserveren. Zij organiseren tweemaal per jaar de week waarin bezoekers voordelig kunnen dineren. Alle aangesloten organisaties en restaurants zijn op de website van DinningCity terug te vinden en reserveren kan eveneens via deze site. Dit is ook zeker aan te raden, want de Restaurantweek trekt keer op keer veel bezoekers.

Locatie

De Restaurantweek vindt tweemaal per jaar plaats. Bezoekers kunnen goedkoop eten in heel veel restaurants in Nederland. Welke eetgelegenheden meedoen, is terug te vinden op de site van DinningCity. Hier kan men tevens de contact- en routebeschrijving van de betreffende restaurants vinden.

Programma / activiteiten

Altijd al eens voordelig willen dineren in een gastronomisch toprestaurant? Dat kan tijdens de Restaurantweek die twee keer per jaar wordt georganiseerd. Bezoekers kunnen dan voor een vast bedrag genieten van een hoogstand 3-gangendiner of een 3-gangenlunch. De meer dan 1000 beste restaurants serveren dan een subliem diner voor een spotprijs.

Bezoekers kunnen genieten van de mooiste en lekkerste gerechten, in de meest gastvrije restaurants van Nederland. Topchefs maken de meest heerlijke recepten klaar en gasten worden hartelijk ontvangen. Reserveren dient online te gebeuren, zodat men gelijk kan zien of er in het gekozen restaurant nog plaats is. Meestal wordt met de Restaurantweek een goed doel gesteund.

Stats & tags


Landelijk, Nederland
Augustus, Evenementen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling