Introductie

Daggast of campinggast, beide vermaken zich uitstekend bij Recreatiepark Ermerstrand. Je kunt hier zwemmen, sportvissen, scheuren in een 4*4 wagen, meedoen aan leuke activiteiten die het animatieteam verzorgt en nog veel meer!

Ga naar de website van Recreatiepark Ermerstrand

Historie en populariteit

Buiten het hoogseizoen wordt hier jaarlijks gebouwd aan nog meer plezier. In 2010 is de Beachclub geopend en vanaf april 2011 kunnen kinderen hun ei kwijt in het overdekte speelparadijs Dol-Fijn. Lasergamen kan vanaf eind 2011.

Locatie

Je vindt Recreatiepark Ermerstrand ten zuid-westen van Emmen in het Drentse Erm. De camping ligt in het buitengebied en is met de auto uitstekend te bereiken. Wanneer je met het openbaar vervoer komt, kun je het beste gebruik maken van de regiotaxi. Deze moet je tijdig reserveren. Het Drentse landschap leent zich bij uitstek voor wandel- en fietstochten. In de omgeving is ook van alles te doen: een bezoek aan de dierentuin, attractiepark, musea of een stedentrip.

Programma / activiteiten

Recreatiepark Ermerstrand is meer dan een camping. Er zijn talloze faciliteiten, evenementen, activiteiten en horeca. De camping is gelegen aan een groot meer waar je heerlijk kunt zwemmen, zonnen en spelen op het strand. Watersportliefhebbers komen zeker aan hun trekken. Zo kun je er kanoën, roeien en waterskiën. Ook sportvissen behoort tot de mogelijkheden. Het sanitair is centraal gelegen op Recreatiepark Ermerstrand. Je hoeft dus nooit lang te lopen voor een toiletbezoek. Gasten kunnen rekenen op ruime kampeerplaatsen. Wil je wel kamperen, maar heb je geen zin om alle kampeerspullen mee te nemen? Dan kun je terecht in een van de chalets, allen netjes en met zorg ingericht en genoeg ruimte rondom. Voor groepen van 24 tot 72 personen is er The Lake Cabin: een sfeervol huis met diverse faciliteiten en genoeg slaapplaatsen voor iedereen. Ook kun je als groep gebruik maken van een tentenkamp. In het hoogseizoen verzorgt het animatieteam dagelijks activiteiten voor jong en oud: van bingo tot schminken, van spooktochten tot kampvuuravonden. Bij de horecagelegenheden kun je terecht voor een snack of een uitgebreidere maaltijd. Alle horeca beschikt over een terras. Relaxen doe je op het loungeterras met uitzicht op het water. Bij slecht weer vermaken de kids zich in het overdekte speelparadijs. Recreatiepark Ermerstrand is tevens toegankelijk voor daggasten, op sommige dagen tegen betaling.

Stats & tags


Erm, Drenthe, Nederland
Dieren & Natuur, Recreatiegebieden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling