Introductie

Recreatiecentrum Zandpol is een gezellige familiecamping in een bosrijke omgeving met tal van faciliteiten. Zo is er onder andere een verwarmd buitenbad, een natuurbad, luchttrampoline, midgetgolf, speeltoestellen en een kinderboerderij.

Ga naar de website van Recreatiecentrum Zandpol

Historie en populariteit

Zandpol blijft met zijn tijd meegaan. Sinds 2010 kan er in het tuincafé gratis WIFI gebruikt worden. In 2011 is dit uitgebreid: op elke campingplaats heeft u toegang tot internet.

Locatie

Recreatiecentrum Zandpol ligt tussen Emmen en Coevorden in het Drentse plaatsje Zandpol. Het park ligt in een rustige bosrijke omgeving met talrijke wandel- en fietsroutes. Met de auto is de Zandpol uitstekend bereikbaar. Kom je met het openbaar vervoer, dan kun je het beste gebruik maken van de Regiotaxi. Deze moet je van tevoren reserveren. Zelf fietsen meenemen is niet noodzakelijk. Bij de Zandpol kun je fietsen huren. In de nabije omgeving zijn diverse mogelijkheden voor een leuke dag uit met het hele gezin.

Programma / activiteiten

Ruime plaatsen, veel faciliteiten en prachtige natuur om de hoek. Dat is de kern van recreatiepark Zandpol. Er is van alles te doen op deze familiecamping, zodat ieder gezinslid aan zij trekken komt. Er is een jeu-de-boules-baan en je kunt er vissen, zwemmen en midgetgolfen. Bij het tuincafé kun je een hapje eten, binnen of op het terras vanwaar je uitzicht hebt op de grote speeltuin. Je kunt hier ook snacks afhalen. De buitenbaden zijn verwarmd en de jongste bezoekers hebben een eigen peuterbadje tot hun beschikking. Taartjes bakken, zonnen en zwemmen kan bij de natuurbad. Ook hier zijn speeltoestellen. De kinderboerderij van Recreatiepark Zandpol wordt bewoond door kippen, konijnen en geiten. Zowel op als in de nabijheid van de camping is van alles te doen. Er zijn prachtige natuurgebieden om te verkennen, musea, attractieparken, vissportmogelijkheden en culturele activiteiten. Wilt u er een dag op uit zonder kids? Dat kan, er zijn dagelijks activiteiten onder begeleiding van een animatieteam. Zo kun je met een gerust hart een dagje samen op stap.

Stats & tags


Zandpol, Drenthe, Nederland
Dieren & Natuur, Recreatiegebieden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling