Introductie

Het is de snellere variant van het edele golfspel: Pitch & Putt. Slechts twee clubs, één om te pitchen en één om te putten. En de holes zijn aanzienlijk korter. Maar dat maakt het spelletje niet minder leuk. Integendeel, Pitch & Putt is het ideale spelletje om te spelen tijdens een gezellig dagje uit. Een dagje uit met vrienden, een dagje uit met familie of een dagje uit met collega’s. En de beste plek voor dit dagje uit is Pitch & Putt Golf Koekange, de oudste Pitch & Putt baan van ons land.

Ga naar de website van Pitch&Putt Golf Koekange

Historie en populariteit

Pitch & Putt Golf Koekange opende in 1998 zijn deuren. En vanaf dag één bleek de formule een schot in de roos. In het afgelopen decennium is er echter wel wat veranderd. Zo zijn de holes allemaal onder handen genomen en mede dankzij deze inspanning heeft Koekange één van ’s lands mooiste banen. Daarnaast is het clubhuis flink uitgebreid, onder andere met een moderne vergaderlocatie.

Locatie

Koekange ligt even boven Meppel, in de prachtige provincie Drenthe. En van deze prachtige ligging maakt men bij Pitch & Putt Golf Koekange in diverse arrangementen dankbaar gebruik van. Een voorbeeld hiervan is het Solex arrangement, waarbij een dagje golfen wordt gecombineerd met een ritje op deze nostalgische bromfietsen door het prachtige Drentse landschap.

Programma / activiteiten

Andere arrangementen zijn onder andere Golf en Chocolade waarbij naast het spelen van achttien holes ook een bezoek wordt gebracht aan chocolaterie Chocolade & Zo. Is het chocolade arrangement een meer vrouwelijke aangelegenheid, voor de mannen is er het Golf en Forel vissen arrangement, waarbij een rondje op de prachtige golfbaan van Koekange wordt gecombineerd met ouderwets hengelen langs de waterkant. En voor wie meer in is voor ouderwetse gezelligheid en nostalgie organiseert Pitch & Putt Golf Koekange de pubquiz, vol met muziekfragmenten, breinbrekers en het bekende ‘petje op, petje af’.

Stats & tags


Ruinerwold, Drenthe, Nederland
Midgetgolf, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling