Introductie

De Naturij staat garant voor een dag vol pret. Er is een kinderboerderij, verkeerstuin, speeltuin, een vlinderhuis met mooie en enge dieren, midgetgolf en nog veel meer.

Ga naar de website van Kinderboerderij de Naturij

Historie en populariteit

De nieuwste aanwinst van De Naturij is het verkeerspark. Bezoekers moeten hun auto’s net zo makkelijk kunnen parkeren als de trapauto’s in de verkeerstuin. Daarom is een nieuwe parkeerplaats in aanbouw.

Locatie

U vindt De Naturij in Drachten. Het park is uitstekend bereikbaar met de auto. Aan een nieuwe parkeerplaats wordt gewerkt. Tot die tijd parkeert u in de berm. Komt u met het openbaar vervoer, dan moet u rekening houden met een loopafstand van hooguit 17 minuten. Doordeweeks stopt de bus dichterbij.

Programma / activiteiten

Bij De Naturijkom je ogen en oren te kort. Een dag is eigenlijk te weinig om alles te zien en doen. Er is een kinderboerderij met aaibare dieren. Op droge zondagmiddagen kunnen kinderen ponyrijden. Er kan naar hartenlust gespeeld worden. Er is een overdekt speelparadijs en buiten is een speeltuin en een verkeerstuin. Het zonnige terras van het restaurant grenst aan de speeltuin. Terwijl de kids, schommelen, wipwappen, glijden en in de zandbak spelen, houdt u een oogje in het zeil. In Het Vlinderhuis wonen allerlei bijzondere dieren. Allereerst natuurlijk vlinders in de mooiste kleuren. Maar wacht dacht u van een enge vogelspin, slang, kikkers. En vissen: van piranha’s tot guppies. In de verkeerstuin kunnen de kinderen kennis maken met de verkeersregels, terwijl ze rondrijden in trapauto’s. De Naturij is tevens een natuur- en milieucentrum. Op een speelse wijze leren kinderen meer over het milieu en de natuur. Heeft u iets te vieren? De Naturij heeft diverse arrangementen voor onder andere kinderfeestjes, familiedagen en schoolreisjes. U betaalt een dagprijs, waarmee u toegang heeft tot alle attracties. Alleen voor het midgetgolfen betaalt u apart. Kinderen tot 2 jaar mogen gratis naar binnen bij De Naturij. Met uitzondering van de kerstdagen en oud- & nieuwjaarsdag is De Naturij dagelijks geopend.

Stats & tags


Drachten, Friesland, Nederland
Dieren & Natuur, Dierentuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling