Een onvergetelijke tijd beleven met je vrienden, collega’s of familie? Escape World biedt verschillende ‘live escape game’ avonturen aan in verschillende steden in Nederland.

Laat je samen 60 minuten opsluiten in een escape room waar je even kunt ontsnappen aan alle dagelijkse werkelijkheid. Beleef één van de leukste uitjes ooit in een kamer vol met bloedstollende puzzels en special effects waar je naadloos moet samenwerken om te kunnen ontsnappen.

 

Valt er iets te vieren? Voor een teamuitje, verjaardag of een vrijgezellenfeest zijn onze locaties zeer geschikt en kunnen wij de ervaring extra speciaal maken. Boek één van onze speciale arrangementen erbij en wij zorgen voor een persoonlijke ervaring en hapjes en drankjes! Momenteel hebben wij één locatie in Amsterdam, één locatie in Hoofddorp en één locatie in Zoetermeer. We hebben op alle locaties escape rooms voor elk niveau (beginner tot expert) en ook dubbele escape rooms waardoor je tegen elkaar kunt spelen.

Stats & tags


Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
amsterdam, bedrijfsuitje, escape, event, familie, hoofddorp, kinderen, ontsnappen, puzzels, Room, uitstapje, vrienden, World, Zoetermeer

Overige informatie

Openingstijden

zaterdag: 10:00-22:00
zondag: 11:30-22:00
maandag: Gesloten
dinsdag: 13:00-22:00
woensdag: 13:00-22:00
donderdag: 13:00-22:00
vrijdag: 13:00-22:00

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling