In Ommen was afgelopen jaren een vermaard Gokpaleis dat in de wijde omtrek bekend was. Vele bezoekers, welgestelden en beroemdheden kwamen er. De eigenaar bevond zich steeds vaker in de onderwereld met allerlei criminele activiteiten. Een rechercheteam hem op het spoor, en merkte hem aan als verdachte.

Een gokpaleis vol bewijsmateriaal

Bij een inval door de landelijke politie is de man gearresteerd en het Gokpaleis is sinds die tijd gesloten. Door politieverhoren van o.a. het personeel, blijkt dat er in het pand een kostbare gouden staaf verborgen ligt! Maar tot nu toe heeft nog niemand deze kostbaarheid gevonden! Het blijkt namelijk dat deze gouden staaf alleen te vinden is door meerdere puzzels en raadsels op te lossen! Ga jij de uitdaging aan? Ben je slim en onderzoekend genoeg om de staaf te vinden? Ga voor de beste tijd, deze kun je zien op onze ranglijst.

In deze Escape Room geen tijd te verliezen!

Een Escape Room is een geweldige ervaring, vol spanning, uitdagingen, samenwerking en humor! In deze Escape Room vind je diverse aanwijzingen, puzzels en raadsels die je naar de gouden staaf leiden. Jullie krijgen als groep 1 uur de tijd om deze gouden staaf te vinden. Geen tijd te verliezen dus! Volg de clues, kraak de codes en baan je een weg door het gokpaleis. Ik daag je uit!

Stats & tags


Ommen, Overijssel, Nederland

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling