Introductie

Poppentheater. Heerlijk vermaak van alle tijden en voor iedereen. En dat geldt zeker voor het ‘Aldo Theater met Poppen’ van Ina Geisler. Jong en oud weet Geisler te vermaken met haar directe en spontane poppenspel. Contact met het publiek is de sterke kant van Geisler en haar poppen. Doordat haar publiek snel meedoet ontstaan er veelal leuke en onverwachte spelelementen. Fantasie en werkelijkheid ontmoeten elkaar in de combinatie van toneel en poppenspel. En iedere keer is anders, want Geisler beheerst de kunst van het improviseren als geen ander.

Ga naar de website van Aldo Theater met Poppen

Historie en populariteit

Aldo Theater met Poppen bestaat sinds 1993. Maar Ina Geislers interesse voor het poppenspel ontstaat al jaren eerder, om precies te zijn in 1984, toen de ‘poppenmevrouw’ nog in Duitsland woonde. Gedreven door haar passie voor theater en poppentheater volgt ze aan het Deutsche Institut für Puppenspiel diverse leuke, spannende en vooral erg leerzame cursussen. Ook de zeer bekende Amsterdamse poppenspelers Feike Boschma en Peter Ketturkat leidden toentertijd een aantal van die cursussen. En tot op de dag van vandaag gebruikt ze hetgeen ze toen leerde in haar enthousiaste spel. Geen wonder dus dat sinds de oprichting van Aldo Theater met Poppen vele kinderen en volwassenen hebben genoten van het poppentheater van Geisler.

Locatie

Het leuke van Aldo Theater met Poppen is dat je er niet heen hoeft. Aldo Theater met Poppen komt juist naar je toe! Of het nu op een school is, op kinderdagverblijven, tijdens een bedrijfsfeest of gewoon bij je thuis, je hoeft maar een belletje te plegen of een mailtje te versturen en Aldo Theater met Poppen is onderweg. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk Aldo Theater met Poppen op locatie te bezoeken. Op de tweede woensdag en de vierde zaterdag van de maand zijn er voorstellingen.

Programma / activiteiten

Naast een groot aantal verschillende voorstellingen zijn er ook workshops te boeken bij Aldo Theater met Poppen. Bijvoorbeeld theaterworkshops voor volwassenen en voor kinderen en workshops papier knippen en poppenspel.

Stats & tags


Utrecht, Utrecht, Nederland
Entertainment, Theater

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling