The Escape Hunt is dé reallife game sensatie van dit moment! The Escape Hunt Experience is gebaseerd op de klassieke ‘escape the rooms’ spellen uit Japan die op veel plekken ter wereld populair zijn. Spelers worden opgesloten in een simpele kamer met objecten waarbij ze het gevoel hebben in een computerspel terecht te zijn gekomen. Al zoekend naar aanwijzingen, raadsels en mysteries moet je binnen 60 minuten proberen te ontsnappen. Wat je nodig hebt is een scherpe geest, out of the box denken en teamwork. Lukt het je niet, dan zit je voor altijd opgesloten?

Dit idee heeft zich razendsnel wereldwijd verspreid maar The Escape Hunt Experience is iets compleet vernieuwends. Je stapt 150 jaar terug in de tijd en samen met je collega’s of vrienden moet je een mysterie zien op te lossen. Het spel is spannend, surrealistisch, intens en onvoorspelbaar tegelijk.

The Escape Hunt Experience Maastricht biedt 6 escape rooms in 3 verschillende thema’s te weten Deadly Family Affair, The Missing Maiden en Shipwrecked at Cannibal Cove. In mei 2016 wordt Escape Hunt Maastricht geopend op een schitterende locatie in het centrum van Maastricht aan de markt, uitkijkend over het historische raadhuis van Maastricht. Alle escape rooms kunnen in het Nederlands of Engels gespeeld worden. Je kunt al vanaf 2 personen een escape room boeken in Maastricht. Wij combineren reserveringen nooit dus een reservering voor 2 personen betekent dat je de escape room exclusief voor 2 personen huurt. Kinderen kunnen vanaf 11 jaar (onder begeleiding van een volwassenen) ook spelen. Hiervoor zijn aangepaste spellen, dus ook leuk voor een kinderfeestje.

The Missing Maiden

Charlotte Wolter,een Oostenrijkse actrice, verdwijnt vlak voordat ze in het huwelijk zal treden met Stefan Zaan. Weet jij het mysterie achter deze mysterieuze verdwijning op te lossen? Zal Charlotte haar Stefan nog kunnen trouwen?
Dan moet je haar wel gevonden hebben binnen 60 minuten.

Deadly Family Affair

Na een uitbundig familie diner bij de schatrijke familie Beaumont viel Edouard de Beaumont levenloos neer in de eetkamer. Niemand schijnt te weten wat er is gebeurt maar één ding staat vast. De gehele erfenis is voor zijn beide zonen. Was er iemand binnen de familiekring betrokken bij de onverklaarbare dood?
Los het mysterie op voordat de kamer voorgoed over 60 minuten wordt afgesloten en verzegeld.

Shipwrecked on Cannibal Cove

Na een woeste storm raakt de Fortuyn (een VOC schip) van koers en lijdt schipbreuk op een afgelegen eiland. Nadat jullie weer bij bewustzijn komen blijkt het schip geplunderd en bemanningsleden verdwijnen op mysterieuze wijze. Jullie zijn als laatste over en moeten snel een uitweg vinden van het eiland voordat jullie laatste 60 minuten om zijn..

Minimaal – 2 spelers per escape room
Maximaal – 6 spelers per escape room

Prijzen (volwassenen en kinderen zelfde tarief) Kinderen vanaf 12 jaar (onder begeleiding van minimaal 1 volwassenen)

2 personen: €59.00
3 personen: €82.50
4 personen: €95.00
5 personen: €100.00
6 personen: € 105.50 (2 escape rooms geschikt voor 6 spelers)

Leeftijdsgrens: Vanaf 11 jaar (mits onder begeleiding van minimaal 1 volwassenen) – dus ook leuk voor kinderfeestjes!

Kinderfeestje Maastricht – Dagje uit Maastricht – Teambuilding event of vrienden en vriendinnen uitje – The Escape Hunt Experience is altijd leuk om te doen!

Stats & tags


Maastricht, Limburg, Nederland
attractie, bedrijfsuitje, bedrijfsuitje maastricht, dagje maastricht, escape, escape hunt, escape room, escape the room, Escaperoom, groepsuitje, kinderfeestje, maastricht, teambuilding, uitje maastricht

Overige informatie

Openingstijden

Maandag: 14.00 – 17.00
Dinsdag: 14.00 – 20.00
Woensdag: 14.00 – 20.00
Donderdag: 14.00 – 20.00
Vrijdag: 14.00 – 20.00
Zaterdag: 12.30 – 20.00
Zondag: 14.00 – 20.00

Youtube https://www.youtube.com/watch?v=2AmKhlG2eFE

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling