Treasure Hunt in Almere

Ga met je gezin op een spannende Treasure Hunt! Voer opdrachten uit, navigeer met een kompas en los puzzels op. Kan jij de schat vinden? Op Outdoorpark SEC Almere is een mysterieuze schat verborgen. Met vreemde aanwijzingen en leuke opdrachten ga je het park door. Krijg je de schatkaart te pakken, en lukt het om de locatie van de schat te vinden? Dan is er een verrassing! De Treasure Hunt is leuk voor alle leeftijden. Meedoen? Reserveer dan via de website!
Lees verder
  • 0

Expeditie Moederdag Beach

Met het hele gezin op avontuur Vier Moederdag met een heerlijk uitje op het Almeerderstrand. Outdoorpark SEC Almere organiseert zondag 9 mei een avontuurlijke expeditie vol leuke puzzels en speelse opdrachten. Gezellig op pad met Moederdag! Lekker puzzelen en leuke opdrachten In dit leuke Moederdag avontuur kom je verrassende uitdagingen tegen. Lukt het om een puzzel te maken, krijg je de bal goed onder controle, durf je de eetproef te doen, krijg je het vuur aan? Met wat samenwerking lukt het vast! Gezellige Moederdag Dit is een leuk uitje voor het hele gezin. Jong en oud doet mee! Je strijdt (natuurlijk op afstand) tegen de andere gezinnen op het strand. Uiteindelijk is winnen niet het belangrijkste, plezier hebben wel!
Lees verder
  • 0

Expeditie Vaderdag

Ga op Vaderdag met je vader op een spannende expeditie in het outdoorpark, op zoek naar een schat. Neem je broertjes, zusjes, moeder, oma’s, opa’s mee zodat ze kunnen helpen. Vier Vaderdag met een avontuurlijk gezinsuitje in de natuur! Bij Outdoorpark SEC Almere kan je met Vaderdag schatzoeken. In het park ligt een schat verstopt. Met opdrachten en uitdagingen kom je steeds dichterbij. Vind jij deze schat? Avontuur vol hindernissen Samen ga je op expeditie in het outdoorpark, op zoek naar de schat. Je komt lastige hindernissen tegen, gaat boogschieten, een vlot bouwen en over junglebruggen klimmen. Vaders zijn daar natuurlijk heel goed in, maar iedereen in het team zal moeten helpen om de uitdagingen te overwinnen. Als je de schat gevonden hebt, krijg je hem dan ook open? Na afloop kun je op het terras gezellig napraten met een hapje of drankje.
Lees verder
  • 0