Introductie

Zwierelantijn is een indoor speelparadijs voor kinderen tot 12 jaar. Hier kunnen zij urenlang klimmen, klauteren, springen, schommelen, rennen en glijden op de verschillende leuke en soms ook spannende speeltoestellen. De speeltuin beschikt over een uitkijktoren met een prachtig uitzicht. Wie uitgekeken is kan via de lange glijbaan weer naar beneden roetsjen. De ballenbak bevat maar liefst 12.000 ballen en wie durft kan gaan griezelen in het spookhuis. Voor de allerkleinsten onder ons is er een apart speelgedeelte, zodat ook zij veilig op ontdekkingstocht kunnen gaan in de speeltuin. In het restaurant kunnen bezoekers terecht voor een hapje en een drankje. Bovendien geeft het sfeervolle restaurant goed zicht over de gehele speeltuin van Zwierelantijn.

Ga naar de website van Zwierelantijn

Historie en populariteit

Zwierelantijn heeft de speeltuindeuren in het voorjaar van 2006 geopend. De speeltuin is geschikt voor spelende kinderen tot 12 jaar. Het overdekte speelparadijs is een geliefd uitje voor vele gezinnen, families, kinderfeestjes en schooluitstapjes. Jaarlijks verwelkomt Zwierelantijn vele enthousiaste jonge bezoekertjes, in gezelschap met volwassenen.

Locatie

Zwierelantijn is gelegen in Aagtekerke, een dorp in de gemeente Veere, in de provincie Zeeland. Met eigen vervoer is de indoor speeltuin eenvoudig te bereiken. Parkeren is bovendien gratis.

Programma / activiteiten

Wie op zoek is naar een gezellig uitstapje voor het hele gezin is bij indoor speelparadijs Zwierelantijn in het Zeeuwse Aagtekerke aan het goede adres. Kids tot ongeveer 12 jaar kunnen zich hier prima vermaken met de diverse spannende, uitdagende en vooral leuke speelattributen. De speeltuin beschikt eveneens over een sfeervol restaurant dat bovendien uitermate geschikt is voor zakelijke bijeenkomsten, feestelijke aangelegenheden, familie diners of kraamfeesten.

Zwierelantijn is eveneens voor kinderfeestjes en schoolreisjes een uitermate geschikte locatie. De speeltuin heeft verschillende arrangementen samengesteld waaruit gekozen kan worden. Zo kan er onder meer worden gekozen voor een speurtocht in de speeltuin in combinatie met spelen en eten. Wie gezellig een dagje naar Zwierelantijn komt om te spelen, zal zich geen minuut vervelen.

Stats & tags


Aagtekerke, Zeeland, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling