Introductie

In Zwembad Poelmeer is van alles te doen en te beleven. Het zwembad beschikt over een multifunctioneel 25 meter wedstrijdbad met een watertemperatuur van gemiddeld 29 graden. Het instructiebad is 14 meter lang en kent een temperatuur van 32 graden evenals het recreatiebad dat in speelse vorm is gelegen. Hierin bevinden zich waterspuiters, een massagebank, waterval, wildwaterkreek, waterpaddenstoelen en twee bruisgedeelten. In dit gedeelte van het zwembad is altijd veel actie mee te maken.

Ga naar de website van Zwembad Poelmeer

Historie en populariteit

Naast de baden, is het zwembad eveneens uitgerust met een whirlpool, een uitzwemgedeelte, een 35 meter lange en overdekte glijbaan, een peuterbad, zonnebanken, een Turks stoombad, een ligweide en een sfeervolle horecagelegenheid. Zwembad en Recreatiebad Poelmeer heeft dus alle ingrediënten voor dag vol waterplezier.

Locatie

Zwembad Poelmeer is sinds de opening al een zeer geliefde uitgaansgelegenheid voor vele inwoners van Oegstgeest en omgeving. Zowel individuele zwemmers die willen werken aan de conditie, schoolklassen die komen schoolzwemmen, kinderen die hier hun verjaardag willen vieren, verenigingen en gezinnen die een middagje ontspanning zoeken, zijn vaak in het zwembad en recreatiebad te vinden.

Programma / activiteiten

Zwembad Poelmeer is een zwemaccommodatie gelegen in Oegstgeest, een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Het bad ligt op de grens van de plaatsen Oegstgeest, Leiden en Teylingen en is prima te bereiken met eigen vervoer en het openbaar vervoer. De bus vanuit Leiden stopt bij een halte op loopafstand gelegen van het zwembad en er is voldoende parkeergelegenheid voor wie met de eigen auto komt.

In zwembad Poelmeer kunnen bezoekers recreatief zwemmen, roetsjen van de glijbaan, rustig of snel banen zwemmen, spelen met drijf- en spelmateriaal, stomen in het stoombad, bubbelen in de whirlpool , zonnen onder de zonnebank en spetteren in het peuterbad. Voor jong en oud is er zodoende van alles te beleven in het zwembad. Tijdens schoolvakanties worden bovendien diverse activiteiten georganiseerd.

Het zwembad biedt eveneens een breed aanbod zwemactiviteiten voor alle leeftijden en doelgroepen. Van zwemlessen, peuterzwemmen, conditiezwemmen en senior fit tot aan aquavaria, aquajoggen, trimzwemmen en aquaslank. Iedere vrijdagavond wordt het zwembad omgetoverd tot disco voor de kidsparty en kinderen kunnen bovendien in zwembad Poelmeer hun verjaardagsfeestje vieren.

Stats & tags


Oegstgeest, Zuid-Holland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling