Introductie

Zwembad De Vijf Heuvels in Markelo is de perfecte plaats voor jonge en oudere waterratten om te genieten van schone en veilige zwemfaciliteiten. Rustig banen zwemmen of spectaculair spetteren, het kan hier allemaal. De accommodatie bestaat uit een overdekt zwembad, een buitenbad met ligweide, glijbaan en speeltoestellen. Dus zomer of winter, er kan altijd gezwommen worden. Een bezoekje aan zwembad De Vijf Heuvels zorgt voor veel plezier, ontspanning en een verbeterde conditie.

Ga naar de website van Zwembad De Vijf Heuvels

Historie en populariteit

Zwembad De Vijf Heuvels trekt al jaren zwemliefhebbers uit heel Markelo, maar ook uit de wijde omgeving. Het is altijd belangrijk geweest aandacht te besteden aan het leren zwemmen en wat daarna komt, in de breedste zin van het woord. Het populaire bad zorgt het hele jaar door voor een onvergetelijke middag of avond voor bezoekers. Zwembad De Vijf Heuvels is dan ook een echte trekpleister voor alle leeftijden.

Locatie

Zwembad De Vijf Heuvels ligt midden in de prachtige natuur aan de rand van Markelo, een plaatsje in de provincie Overijssel. De accommodatie is zowel met het openbaar vervoer, de bus, als met eigen vervoer, de auto, uitstekend bereikbaar. Bij het complex is een groot parkeerterrein aanwezig.

Programma / activiteiten

Zwembad De Vijf Heuvels in Markelo heeft een groot aantal gevarieerde activiteiten voor alle leeftijdscategorieën. Het zwembad staat allereerst goed bekend om zijn uitstekende zwemlessen voor jong en oud. Ook de kwaliteit van de overige bezigheden voor waterliefhebbers is perfect. Bezoekers kunnen er recreatief zwemmen, lekker baantjes trekken of werken aan de conditie door het uitoefenen van sporten als aquarobics en aquajogging. Iedere laatste vrijdag van de maand wordt er disco zwemmen voor de jeugd georganiseerd. Zij kunnen dan lekker spetteren op hun favoriete dansmuziek.

Een verjaardagsfeestje wordt een bijzondere belevenis in het zwembad en de kleintjes kunnen, uiteraard met één van hun ouders, deelnemen aan Baby- en Peuterzwemmen. Ouderen kunnen aan hun conditie werken met Meer Bewegen voor Ouderen en Fifty Sportief. Voor de echte sportfanaten worden er ook triatlontrainingen gegeven.

De overdekte accommodatie is gezellig en sfeervol ingericht en heeft een glijbaan. Uiteraard kan er ook iets te drinken genuttigd worden in de kleine horecavoorziening. Het buitenbad bestaat uit een ondiep peuterbad en een 25 meterbad met een duikplank. Naast het buitenbad is er een ligweide met speeltoestellen. Tijdens het zwemmen kunnen waardevolle spullen veilig opgeborgen worden in kluisjes. Kortom: Volop uitdaging, ontspanning en waterplezier in zwembad De Vijf Heuvels.

Stats & tags


Markelo, Overijssel, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling