Introductie

Een lekker dagje ontspannen met het hele gezin? Zwembad de Sprenkelaar in het Gelderse Apeldoorn is hiervoor een prima plek. Sport en vermaak gaan hand in hand in dit mooie zwembad, dat zowel beschikt over een binnenaccommodatie dat bestaat uit een diep bassin, een ondiep bassin speciaal voor de allerkleinsten, een recreatie gedeelte, een Finse sauna en stoombaden.

Ga naar de website van Zwembad De Sprenkelaar

Historie en populariteit

Zwemmen is en blijft voor veel gezinnen een heerlijk dagje uit. Zwemmen is zelfs de meest beoefende sport door mensen tussen de 6 en 79 jaar. Dat merken ze ook bij de Sprenkelaar. Jaarlijks verwelkomt het zwembad rond de 220.000 sportievelingen en recreanten.

Locatie

Zwembad de Sprenkelaar ligt in Apeldoorn. En in Apeldoorn is er veel meer te beleven dan alleen het zwembad. Wat te denken van de Apenheul, waar sommige aapjes vrij rondlopen en waar je een speciale tas meekrijgt zodat de brutaalste apen je niet beroven van persoonlijke bezittingen in hun immer durende zoektocht naar zoetigheden en andere lekkernijen. Een bezoekje aan familie pretpark de Koningin Julianatoren behoort eveneens tot de mogelijkheden in Apeldoorn. Clown Julius en Jul de Muis laten je swingen en zingen de Super Achtbaan laat je met hoge snelheid door de lucht vliegen, terwijl je in het reuzenrad in diezelfde lucht in alle rust kunt uitkijken over de omgeving. En die omgeving is erg mooi, want het pretpark ligt aan de rand van de Veluwe. Eveneens aan de rand van de Veluwe ligt Paleis het Loo, waar je je nog echt kunt vergapen aan de pracht en praal waarin de oude adel vroeger leefde. Apeldoorn is met recht een dorp met vele gezichten.

Programma / activiteiten

In de Sprenkelaar is altijd wel wat te doen. Maar de Sprenkelaar is vooral de ideale plek voor een spetterend verjaardagsfeest. Dat behoeft geen nadere uitleg. Ook bij zwembad de Sprenkelaar weten ze de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes in de watten te leggen. Limonade, friet met frikandel of kroket en een presentje voor de jarige en een aardigheidje voor zijn of haar gasten dragen bij aan een onvergetelijke verjaardag.

Stats & tags


Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling