Introductie

Zwembad De Randoet is een gezellig familiebad in de openlucht. Het buitenbad biedt zowel voor banenzwemmers als voor recreanten bijzonder veel vertier. Het zwembad beschikt over diverse glijbanen en een diep bassin met springplanken. Daarnaast is er een ondiep bad met daarin een speeleiland en voor de allerkleinsten is er een peuterbassin met daarin een zeehond. Om het zwemgedeelte heen is een ligweide, compleet met tafeltennis, kleuterspeeltuin en Jeu de Boulesbanen. Wie even geen zin heeft om te zwemmen, kan een potje voetbal, basketbal of beach volleybal gaan spelen of deelnemen aan één van de wateractiviteiten voor doelgroepen. Bij zwembad De Randoet is voor iedereen wat te beleven.

Ga naar de website van Zwembad de Randoet

Historie en populariteit

Zwembad De Randoet is voor de inwoners van Made en omgeving een geliefd uitstapje. Vooral op zomerse dagen is het hier in de openlucht goed toeven. Ook steeds meer mensen van buiten de gemeente komen graag naar het buitenbad. Zowel voor het volgen van zwemlessen als voor een dagje recreatief zwemmen. Het zwembad is al heel wat jaren een begrip en mag jaarlijks vele bezoekers van alle leeftijden verwelkomen.

Locatie

Zwembad De Randoet is gelegen in Made, een dorp in de gemeente Drimmelen, provincie Noord-Brabant. Het openluchtbad is goed met eigen vervoer te bereiken en beschikt bovendien over een parkeerplaats. In de zomer kan het hier behoorlijk druk zijn en wordt inwoners aangeraden met de fiets of te voet te komen.

Programma / activiteiten

Zwembad De Randoet is een buitenbad met vele faciliteiten. Zo beschikt het zwembad over een super glijbanencombinatie die bestaat uit een familieglijbaan, welke 14 meter lang en 4 meter breed is. Daarnaast is er nog een 62 meter lange tubeglijbaan om vanaf te roetsjen. In de zomer kunnen kinderen hier hun zwemdiploma A, B of C halen, maar ook voor zwemvaardigheid 1, 2 en 3 zitten zij hier goed. Bovendien organiseert het zwembad zwemfun en kunnen vroege vogels hier hun dag beginnen met het trekken van wat baantjes.

Kinderen kunnen tevens hun kinderfeestje vieren bij De Randoet. Er zijn verschillende arrangementen samengesteld waar zij uit kunnen kiezen, zoals de Party Speciaal of de Party Super. Ook voor volwassenen zijn er diverse activiteiten te bespreken zoals een barbecue puur natuur. Lekker zwemmen en tegelijkertijd genieten van een smaakvolle barbecue. Tot slot wordt eveneens ieder jaar het populaire evenement Dog’s ’n Plons georganiseerd in zwembad De Randoet, een festiviteit waarbij de baasjes kunnen zwemmen met hun hond.

Stats & tags


Made, Noord-Brabant, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling