Introductie

Zwembad De Hoge Devel is een mooie zwembadaccommodatie met tal van faciliteiten en activiteiten. Bezoekers kunnen hier gezellig met het hele gezin lekker zwemmen. Het complex beschikt over verschillende binnen- en buitenbanen, een Turks stoombad, peuterbad met glijbaan voor de kleintjes, 2 mini whirlpools, een hot whirlpool, grote glijbaan, zonnebank en een gezellige brasserie voor de inwendige mens. Daarnaast beschikt de accommodatie nog over een vergaderzaal waar gasten feesten, presentaties, vergaderingen, recepties of cursussen kunnen organiseren, al dan niet in combinatie met een paar uurtjes spetteren. Een dagje zwembad De Hoge Devel is een belevenis voor jong en oud.

Ga naar de website van Zwembad de Hoge Devel

Historie en populariteit

Zwembad De Hoge Devel is al heel wat jaren een geliefd zwembad bij de inwoners van Zwijndrecht. Maar niet alleen de lokale mensen die hier wonen trekken jaarlijks massaal naar de accommodatie voor een dagje zwemplezier, ook mensen van omliggende dorpen en steden komen hier graag. Wekelijks krijgen ruim 650 kinderen zwemles in dit zwembad en jaarlijks mag men meer dan 200.000 bezoekers verwelkomen.

Locatie

Zwembad De Hoge Devel is gelegen in Zwijndrecht, een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Het complex bevindt zich in het fraaie Develpark en is prima te bereiken met eigen vervoer. Zwijndrecht beschikt eveneens over een NS Station en er rijden diverse bussen.

Programma / activiteiten

Zwembad De Hoge Devel in Zwijndrecht is een allround zwembadcomplex. Bezoekers kunnen hier rustig banen zwemmen of recreatief zwemmen in de diverse binnen- en buitenbaden. Er is een apart peuterbad met glijbaan, een bubbelende whirlpool en een Turks stoombad. Daarnaast kan jong en oud van de glijbaan afroetsjen en wie een mooi zomersbruin kleurtje wenst, kan terecht bij de zonnebank. In de brasserie kan met tussendoor even uitrusten onder het genot van een hapje en een drankje.

Behalve recreatief zwemmen, kunnen badgasten hier tevens zwemlessen volgen, zowel voor de jeugd en ouderen als voor ouder en kind. Daarnaast worden er diverse aquasporten gegeven om de conditie op peil te houden en kunnen gasten ook een balletje slaan in het naastgelegen sportcomplex. Kinderen kunnen hun verjaardag vieren in zwembad De Hoge Devel, al dan niet in combinatie met discozwemmen.

Stats & tags


Zwijndrecht, Zuid-Holland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling