Introductie

Een bezoekje aan zwembad De Estafette in Nieuw-Vennep is beslist een leuk uitje voor het hele gezin. Voor iedereen van jong tot oud is er veel leuks te beleven, zoals het looprad, de stormbaan en de octopus. Voor kids tot 6 jaar is er een leuke waterspeeltuin met verschillende attributen. De Estafette heeft zowel binnen- als buitenzwembaden, dus elk seizoen, bij goed en slecht weer, kunnen de echte waterratten hier lekker zwemmen. Zwembad De Estafette staat garant voor een actieve, plezierige en uitdagende dag.

Ga naar de website van Zwembad de Estafette

Historie en populariteit

Zwembad De Estafette in Nieuw-Vennep opende de deuren op 7 juli 2007. Al vanaf het eerste moment is het bad een groot succes geweest. Het schone water, de uitstekende voorzieningen en niet te vergeten de gezellige gastvrijheid maken dit bad tot een van de populairste baden in de omgeving. De sportieve vrijetijdsbesteding in zwembad De Estafette is bij mensen van jong tot oud favoriet, waardoor het complex jaarlijks vele gasten mag verwelkomen.

Locatie

Zwembad De Estafette maakt deel uit van SportPlaza en is gevestigd in Nieuw-Vennep. Nieuw-Vennep is onderdeel van de gemeente Haarlemmermeer, provincie Noord-Holland. Het zwembad is gemakkelijk bereikbaar met de bus, er is een bushalte vlakbij. Ook met eigen vervoer is het complex goed te bereiken. Er is bovendien voldoende parkeergelegenheid naast het gebouw van zwembad De Estafette.

Programma / activiteiten

Het Nieuw-Vennepse zwembad De Estafette is een plezierig avontuur voor kinderen en volwassenen. De jongeren kunnen zich naar hartenlust uitleven op de stormbaan, in het looprad en de octopus! Natuurlijk is er ook rekening gehouden met de kleintjes onder ons, want voor hen is er een leuke waterspeeltuin met veel attributen die door de kinderen aan- en uitgezet kunnen worden.

Er worden zwemlessen gegeven aan scholen en particulieren, maar het zwembad is natuurlijk ook uitermate geschikt voor banenzwemmen, recreatiefzwemmen, leszwemmen en aquasporten, zoals aquarobics. Daarnaast is er een uitgebreid programma aan vereningingsactiviteiten zoals synchroonzwemmen, waterpolo en duiken.

Hongerige zwemmers kunnen in de knusse horecagelegenheid Langs de Lijn terecht voor een hapje en een drankje. Langs de Lijn is tevens zeer geschikt voor het vieren van een kinderfeestje, bedrijfsfeest en andere feesten. Samengevat: Volop sport- en waterplezier inclusief een dosis ontspanning voor iedereen in zwembad De Estafette.

Stats & tags


Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling