Introductie

Zwembad de Dôbe is een gezellig familiezwembad. Ouders, grootouders en kinderen kunnen zich allen prima vermaken gedurende een middagje in dit prachtige zwembad op Terschelling. Het bad beschikt over een glijbaan, turbodouches, jetstreams, bubbelbad een ondiep en wat dieper gedeelte met daarnaast een peuterbadje. Het vakkundige team medewerkers organiseert allerlei activiteiten voor verschillende leeftijdscategorieën en bezoekers kunnen genieten van een drankje en diverse snacks bij de horeca. Er is in zwembad De Dôbe voor iedereen altijd iets leuks te doen.

Ga naar de website van Zwembad de Dôbe

Historie en populariteit

Zwembad De Dôbe heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en heeft dan ook het Keurmerk Veilig & Schoon. Het is een trekpleister voor grote en kleine bewoners van het hele Waddeneiland. Ook toeristen komen in het hoogseizoen graag naar dit bad, omdat het een uitstekend middagje vermaak biedt op regenachtige dagen. Het familiezwembad De Dôbe in West-Terschelling mag daarom altijd op een flink aantal bezoekers rekenen, het hele jaar door.

Locatie

Zwembad De Dôbe is gelegen op het Waddeneiland Terschelling, provincie Friesland. Het zwembad ligt aan de bosrand van het plaatsje West-Terschelling. Het is gemakkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer (bus). De bushalte ligt op een afstand van 500 meter. Vanuit het centrum van West-Terschelling is het ongeveer 10 minuten lopen naar het bad. Zwembad De Dôbe is tevens uitgerust met een grote parkeerplaats.

Programma / activiteiten

Zwembad De Dôbe biedt uitgebreide zwemfaciliteiten. De accommodatie heeft een speciaal bad voor peuters, een bubbelbad en een groot bad voor kinderen en volwassenen. Het grote bad loopt van 0.45 geleidelijk naar 1.60 meter diep. Het heeft een glijbaan, jetstreams, turbodouches en zelfs een heerlijk bubbelbad. In het ondiepe gedeelte van het bad bevindt zich een paddenstoel en diverse speelattributen maken het spartelen in het water nog leuker. De allerkleinsten onder ons kunnen veilig spelen en spetteren in het speciaal daarvoor bestemde peuterbad, genaamd de Lytse Dôbe. Dit bad is uiteraard ook voorzien van speelgoed, een glijbaantje en een aangename watertemperatuur.

Dorstige waterratten kunnen terecht bij de horecagelegenheid, die dagelijks geopend is voor een lekker kopje koffie, glaasje fris, ijs of snacks. Verder worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals aquajogging, banenzwemmen en baby- en peuterzwemmen. En iedere vrijdagavond wordt het zwembad omgetoverd tot een echte disco. Bezoekers kunnen dan lekker dansen in het water. Zwembad De Dôbe in West-Terschelling is bijna het gehele jaar geopend en biedt urenlang waterpret aan jong en oud.

Stats & tags


Terschelling, Friesland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling