Introductie

Een tropisch zwembad is natuurlijk heel wat meer dan lekker warm water alleen. En dat hebben ze goed begrepen bij zwembad Aquamar in het Zuid-Hollandse Katwijk. Want niet alleen het zwemwater is hier bijzonder aangenaam van temperatuur, ook de inrichtingen van het tropische zwemparadijs doet de zwemmer vermoeden in andere, meer tropische oorden te bivakkeren. Rotspartijen, planten en palmbomen zorgen voor een tropische sfeer en avontuurlijk wordt het door de wildwaterbaan, de supersnelle glijbaan, de pulsers en de jetstreams. En om even bij te komen van al dat avontuur kun je lekker relaxen in de whirlpool of in het aangename warmwaterbassin. Maar niet alleen de tropische recreant komt hier aan zijn toeven, ook de sportieveling kan zijn honger stillen in zwembad Aquamar. In het vijftigmeter bad is het namelijk prima baantjes trekken. En tenslotte is er bij lekker weer ook nog een buitenbad, compleet met peuterbassin en speelweide met speeltoestellen voor de allerkleinsten. En daarmee is zwembad Aquamar zo leuk en compleet dat je vergeet dat Katwijk ook nog eens aan het strand ligt.

Ga naar de website van Zwembad Aquamar

Historie en populariteit

Al vele jaren voorziet zwembad Aquamar in de sportieve en recreatieve behoefte van Katwijk en de wijde omgeving. Daarnaast weten ook ieder jaar de vele toeristen die dit havenloze vissersdorp bezoeken het zwembad met al zijn faciliteiten te waarderen.

Locatie

Zwembad Aquamar ligt in Katwijk. En wie aan Katwijk denkt, denkt aan zee. Hier is het heerlijk wandelen over het strand en lekker uitrusten in een van de leuke strandtentjes. Maar ook het dorp zelf kent een aantal bijzondere bezienswaardigheden, waarvan de Andreaskerk uit 1480 wellicht de bekendste is. Deze karakteristieke kerk is beeldbepalend voor de aanblik van Katwijk vanaf het strand.

Programma / activiteiten

Activiteiten en zwembad Aquamar, ze gaan hand in hand. Het hele jaar door worden er diverse activiteiten georganiseerd. Discozwemmen voor de jeugd, aquarobics voor de sportieveling en nog veel meer. Raadpleeg de website voor een actueel overzicht van de mogelijkheden.

Stats & tags


Katwijk, Zuid-Holland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling