Introductie

Het sauna- en beautyresort De Zwaluwhoeve, gelegen in het Gelderse dorp Hierden is gevestigd in een oude boerenhoeve. Door de jaren heen is dit resort ontwikkeld tot een groot wellnessoord waar vele gasten uit heel Nederland kunnen genieten van onder meer buiten- en binnensauna’s, Turkse stoombaden, thermaalbaden, ontspanningsruimtes, massages, beautyarrangementen en nog veel meer. Het restaurant zorgt voor de inwendige mens en wie van heel ver komt, kan overnachten in het Zwaluwhoeve hotel.

Ga naar de website van Zwaluwhoeve

Locatie

De Zwaluwhoeve is gelegen in het dorp Hierden in de provincie Gelderland. Het dorp Hierden behoort tot de gemeente Harderwijk op de Veluwe. Het wellnessresort beschikt over gratis parkeer mogelijkheden rondom het complex en is door de centrale ligging prima te bereiken met eigen vervoer. De Zwaluwhoeve is het hele jaar geopend.

Programma / activiteiten

Een dag is bijna te kort om van alle faciliteiten gebruik te maken, die De Zwaluwhoeve te bieden heeft. Een compleet beautycentrum, een modern saunabedrijf en een gastronomisch restaurant, op en top ontspannen gedurende het hele jaar. Zo beschikt de Zwaluwhoeve onder meer over een stiltesauna, een infrarood sauna, een Finse panoramasauna, een muzieksauna, een kruidensauna, koude dompelbaden, een ijsgrot met scrunijs, whirlpools, scrubruimte, verwarmd buitenzwembad, relaxruimtes, zonnebanken en een restaurant.

Dagelijks worden er in de Zwaluwhoeve verschillende opgietingen verzorgd in de hout gestookte sauna. Daarnaast kunnen gasten hier terecht voor diverse behandelingen. Van de hotstone- en hammam massages tot aan de beauty en de verzorgende huidbehandelingen. Maar ook de dr. Fish behandeling mag niet ontbreken tijdens een bezoek aan dit wellnessresort. Hierbij knabbelen visjes aan de handen of voeten en eten zo de overtollige schilfers en eelt weg. Een zeer bijzondere ervaring.

Op zakelijk gebied is de Zwaluwhoeve ook een perfecte locatie. Laat een vergadering eens plaats vinden onder totaal andere omstandigheden, dan de traditionele kale vergaderruimte. Tot slot bevindt zich op slechts 100 meter afstand van het wellnessresort Zwaluwhoeve hotel De Tippe. Ideaal voor gasten die van ver weg komen of wanneer men aan 1 dagje ontspanning niet genoeg hoeft.

Stats & tags


Hierden, Gelderland, Nederland
Wellness

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling