Introductie

Bij WiebelBiebel in Alphen aan den Rijn worden kinderwensen vervuld. Deze indoor speeltuin is een ware belevenis voor kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Zij kunnen hier ravotten, spelen, klimmen en klauteren op onder meer klimtouwen, trampolines en de hoogste indoor klimtoren van Nederland. WiebelBiebel wil met haar speeltuin kinderen stimuleren meer te bewegen door te spelen. Ook gezond eten staat hier hoog aangeschreven en daarom biedt het restaurant alleen gezonde snacks en drankjes. Terwijl de kinderen druk aan het spelen zijn, kunnen de ouders tot rust komen in de lounge ruimte of wat drinken in het restaurant, dat tevens uitzicht biedt op het speelterrein, zodat men de kinderen niet uit het oog kan verliezen.

Ga naar de website van WiebelBiebel

Historie en populariteit

De indoor speeltuin WiebelBiebel heeft op 10 oktober 2008 de deuren voor publiek geopend. Vanaf die tijd kunnen kinderen zich in Alpen aan den Rijn helemaal uitleven, onder meer op de hoogste klimtoren van Nederland. De speeltuin WiebelBiebel is bijzonder populair bij de eigen inwoners, maar ook steeds meer mensen van heinde en ver weten deze bijzondere unieke indoor speeltuin te vinden.

Locatie

WiebelBiebel is gelegen in de plaats Alphen aan den Rijn, provincie Zuid Holland. De speeltuin bevindt zich in het mooie recreatiegebied Zegersloot Zuid en is prima met de eigen auto te bereiken vanuit alle richtingen.

Programma / activiteiten

Speelparadijs WiebelBiebel bevindt zich op een unieke locatie in een sfeervol pand. De indoor speeltuin biedt diverse activiteiten en combinatiemogelijkheden. Van kinderpartijtjes, evenementen en feesten tot aan bijeenkomsten en outdoor & indoor activiteiten. Bezoekers kunnen hier op verschillende manieren genieten van een heerlijk dagje uit.

Kinderen leven zich uit op en in de vele speelattributen terwijl de ouders ontspannen genieten in één van de sfeervolle ruimtes van Zegerplaza. En daarnaast is Zegerplaza eveneens de perfecte locatie voor onder meer familiereünies, workshops, High tea, trainingen of barbecue arrangementen. Kortom, er valt van alles te beleven in het knotsgekke WiebelBiebel speelparadijs.

Stats & tags


Alphen aan Den Rijn, Zuid-Holland, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling