Introductie

watertuin Naaldwijk is een all inclusive restaurant met een wereldkeuken. Een bezoek is ook mogelijk in combinatie met een kopje koffie en een gebakje voor €5,-.

Ga naar de website van Watertuin Naaldwijk

Historie en populariteit

Sinds drie jaar is Watertuin Naaldwijk het decor voor bruiloften. De exotische tuinen zijn in trek bij bruidsparen voor het maken van een fotoreportage.

Locatie

Dit stukje Japan bevindt zich in Naaldwijk. Komt u met de auto, vul dan nummer 40 in (i.p.v. 38) op uw navigatiesysteem. De verbinding met het openbaar vervoer is uitstekend.

Programma / activiteiten

Watertuin Naaldwijk is een exotische tuin in een groot kassencomplex. Naast de Japanse tuin is er de Serre, de Entreehal, het Tempelterras en het Buitenterras. Deze ruimtes zijn geschikt voor het houden van feesten en partijen, maar ook met het gezin te boeken. Elk hebben ze een eigen karakter, natuurlijk aangekleed met prachtige bomen, bloemen, planten, water en dieren. Want ook dieren ontbreken niet bij Watertuin Naaldwijk. Er zijn schildpadden, toekans en honderden Koikarpers. De drie elementen vormen de basis van de tuin: stenen, groen en water. Er zijn verschillende Japanse voorbeeldtuinen. Tuinarchitectuur staat centraal bij de Watergarden. Niet alleen de Japanse natuur komt aan bod, maar ook de cultuur. U vindt hier een wereld van harmonie en rust: stenen als verstilde beelden op perfect onderhouden gras. Kronkelende kreekjes langs rijen bloeiende azalea’s en bonsaibomen. Honderden Koikarpers zwemmen langs bamboe en terrassen met uitbundig bloeiende exoten. Watertuin Naaldwijk is het gehele jaar dagelijks geopend.

Stats & tags


Naaldwijk, Zuid-Holland, Nederland
all inclusive, Dieren & Natuur, kas, koi karpers, Tuinen, vijvers, wereld keuken

Overige informatie

Openingstijden

Maandag: 9:30u-22:00u
Dinsdag: 9:30u-22:00u
Woensdag: 9:30u-22:00u
Donderdag: 9:30u-22:00u
Vrijdag: 9:30u-22:00u
Zaterdag: 9:30u-22:00u
Zondag: 9:30u-22:00u

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling