Kom je ook zeewier proeven? Sushi ken je waarschijnlijk al, maar wist je dat er nog veel meer geweldig lekkere gerechten te maken zijn met zeewier? Zeewier is bovendien voedzaam en hartstikke duurzaam.

Op 6 september komen Barbara Rodenburg van de Goede Vissers/’t Ailand en Jeanet Frieling van Gekruid & Geroerd laten zien en proeven wat je met zeewier zoal kunt. Koen van Swam van de Noordzeeboerderij vertelt over zijn project om zeewier te kweken, niet alleen als voedsel maar ook voor andere toepassingen.

Wat hebben we verder? Wadden-kunst, documentaires over zeewier, zeewierproducten, kookboeken en wandelen op de kwelder.

Bokum 6, Kloosterburen

Stats & tags

0

Kloosterburen, Groningen, Nederland

Overige informatie

Openingstijden

ma 9:00u 17:00u
di 9:00u 17:00u
wo 9:00u 17:00u
do 9:00u 17:00u
vr 9:00u 17:00u
za 9:00u 17:00u
zo 9:00u 17:00u

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling