Kom je ook zeewier proeven? Sushi ken je waarschijnlijk al, maar wist je dat er nog veel meer geweldig lekkere gerechten te maken zijn met zeewier? Zeewier is bovendien voedzaam en hartstikke duurzaam.

Op 6 september komen Barbara Rodenburg van de Goede Vissers/’t Ailand en Jeanet Frieling van Gekruid & Geroerd laten zien en proeven wat je met zeewier zoal kunt. Koen van Swam van de Noordzeeboerderij vertelt over zijn project om zeewier te kweken, niet alleen als voedsel maar ook voor andere toepassingen.

Wat hebben we verder? Wadden-kunst, documentaires over zeewier, zeewierproducten, kookboeken en wandelen op de kwelder.

Bokum 6, Kloosterburen

Stats & tags

0

Kloosterburen, Groningen, Nederland

Overige informatie

Openingstijden

Maandag: 9:00u-17:00u
Dinsdag: 9:00u-17:00u
Woensdag: 9:00u-17:00u
Donderdag: 9:00u-17:00u
Vrijdag: 9:00u-17:00u
Zaterdag: 9:00u-17:00u
Zondag: 10:00u-17:00u

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling