Introductie

Te midden van de prachtige natuur van de Achterhoek ligt Visdorado de Kool, gelegen in het dorpje Heelweg, nabij Doetinchem en Varsseveld. In dit recreatiepark kan men in alle rust genieten van de natuur en kan er gevist worden op forel- karper- en vliegvissen. Op het fraai aangelegde terras kan men genieten van een prachtig uitzicht op de natuur, van rust en natuurlijk van een hapje en een drankje. Gastheer en gastvrouw geven bezoekers een warm welkom en zorgen ervoor dat zij kunnen vissen in een natuurlijke omgeving, in de gezellige Achterhoekse sfeer. Visdorado de Kool is niet voor niets een paradijs voor iedere vis- en natuurliefhebber.

Ga naar de website van Visdorado De Kool

Historie en populariteit

Visdorado de Kool is nieuw aangelegd en in augustus 2007 geopend. Bert Sonderen en Ellie van Rheenen beheren het park. Sinds 2009 heeft het park ook een camping. Het aantal dagjesmensen en mensen die wat langer blijven, blijft alsmaar groeien. Visdorado de Kool is een erg populaire visstek.

Locatie

Visdorado de Kool is te vinden in de Achterhoek in het plaatsje Heelweg. Heelweg is een plekje in de gemeente Oude IJsselstreek in de provincie Gelderland. Het is goed bereikbaar per bus en per auto. Visdorado de Kool beschikt over voldoende parkeerplaatsen.

Programma / activiteiten

Visdorado de Kool bestaat uit meerdere delen. Zo beschikt het complex over drie vijvers waar op forel gevist kan worden, een vliegvisvijver van 1,5 hectare en een karpervijver met karpers tot wel vier kilogram. Vissen in een van de vijvers van de Visdorado is wel aan een aantal regels gebonden. Dat maakt het vissen niet minder leuk, maar het zorgt wel voor een betere leefomgeving voor de vissen. Diverse soorten forellen zoals de zalm-, regenboog- en beekforellen kunnen gevangen worden en er kan naar hartenlust op spiegel-, schub- en kroeskarpers gevist worden. Vissen met een groepje, zoals tijdens een familiebijeenkomst of een personeelsuitje, is natuurlijk perfect te combineren met een heerlijke barbecue, als gezellige afsluiter van de dag.

Er worden regelmatig activiteiten en viswedstrijden georganiseerd in Visdorado, zowel voor jong als voor oud. In De Deel kunnen bezoekers genieten van een hapje en een drankje. Er is een gezellig terras met een prachtig uitzicht op de natuur. Verder is er voor de fanatieke vissers de mogelijkheid om te overnachten op de aangrenzende camping of in een van de lodges, die voorzien zijn van de belangrijkste benodigdheden zoals verwarming, douche, toilet, koffiezetapparaat en magnetron. Jong en oud geniet van een kort of lang bezoek aan de gezellige Achterhoekse Visdorade de Kool.

Stats & tags


Heelweg, Gelderland, Nederland
Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling