Een uitje beleven met Virtual Reality? Kom naar The VR Room!

 

Ben jij op zoek naar een uniek uitje? Beleef het bij The VR Room en maak kennis met Virtual Reality. Stap in de wondere wereld van VR en ontdek magische dingen. Door deze nieuwe technologie is er van alles mogelijk: ga diepzeeduiken, snowboarden, op safari of racen zoals Max. Er zijn verschillende experiences voor jong en oud, voor ieder wat wils!

Zodra jij een VR-headset opzet, weet je niet wat je meemaakt. Virtual Reality is een intense ervaring met een hoog realiteitslevel. Daarom is ook niet iedereen tegelijk bezig in VR. Onze enthousiaste VR-experts leiden je door de virtuele wereld en passen het uitje aan op jouw wensen. De rest kan genieten van jouw reis. Door middel van beeldschermen zijn alle experiences te volgen in 2D: Virtual Reality is namelijk een super sociaal uitje.

 

Aanbod VR Rooms
The VR Room heeft een breed aanbod aan VR Rooms. In elke VR Room zijn lekkere banken, beeldschermen en VR-headsets aanwezig waar je kunt genieten van jouw uitje. Er is een ruime keuze uit meer dan 50 experiences en daarnaast kun je ook nog kiezen uit verschillende themakamers. The VR Room is de geschikte plek is voor de hele familie. Oud of jong, groot of klein, VR is altijd een groot succes.

Wist je dat… Je ook kinderfeestjes bij ons kunt vieren? Kom langs voor jouw VRjaardag en beleef VR, geniet van een zakje chips en onbeperkt limonade en ga weer naar huis met een supervet officieel VR-diploma. De jarige krijgt zelfs nóg een VRrassing! Klik hier voor meer informatie

 

Bedrijfsuitje regelen? Zoek niet verder!
Op zoek naar een bedrijfsuitje of teambuilding? Ook dat kan bij The VR Room. Kom langs met je collega’s en speel samen of juist tegen elkaar en ga de strijd aan. Test jullie samenwerking en communicatieskills en ontmantel de bom voordat deze ontploft. Virtual Reality is een echte boost voor het hele team!

 

Bij jou of bij mij? Het kan allebei. 
Jullie zijn van harte welkom in een van onze vestigingen in Amsterdam, Breda of Utrecht. Liever op een eigen locatie? Geen probleem. Onze VR-experts pakken alles in en leveren een te gekke VR beleving op locatie naar keuze. Dit kan al vanaf 6 personen.

 

Kijk voor alle informatie en om het leukste uitje te boeken op www.thevrroom.nl

Tot snel!

Stats & tags

0

Utrecht, Utrecht, Nederland
bedrijfsuitje, Entertainment, familie, indoor, kinderfeestjes, op locatie, The VR Room, uitje, Virtual Reality, VR

Overige informatie

Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 10.00 uur tot 18.00 uur.
Buiten kantoortijden kun je het altijd proberen.

Youtube https://youtu.be/0vdLtE9jrG4

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling