Introductie

De Utrechtse Golfclub Amelisweerd is een mooie golfbaan die bestaat uit een 18-holes baan, een 9-holes baan, een driving range met tal van oefenfaciliteiten en een gezellig clubhuis waar tevens de golfshop en een horecagelegenheid zijn gevestigd. De 9-holes baan is een openbare golfbaan. Bezoekers kunnen een dagkaart kopen en hier heerlijk de hele dag golfen, waarbij baanpermissie is vereist. Voor de 18-holes baan is minimaal GVB vereist en is reserveren noodzakelijk. Gasten kunnen golflessen volgen bij de Utrechtse Golfclub Amelisweerd, om zo de beginselen alsook de finesse van de golfsport onder de knie te krijgen.

Ga naar de website van Utrechtse Golfclub Amelisweerd

Historie en populariteit

De Utrechtse Golfclub Amelisweerd is in 1997 opgericht en mocht in 2002 de A-status in ontvangst nemen. Al vanaf de opening slaan vele golfliefhebbers graag een balletje op deze golfbaan. Omdat er ook voor de beginnende golfspeler voldoende mogelijkheden zijn, mag de golfclub jaarlijks vele geïnteresseerden, professionals als alles daar tussenin verwelkomen.

Locatie

De Utrechtse Golfclub Amelisweerd is gelegen naast het fraaie natuurgebied Amelisweerd, iets ten zuidoosten van de stad Utrecht, in de provincie Utrecht. Vanwege de centrale ligging, midden in het land, is het golfcomplex uitstekend met eigen vervoer te bereiken.

Programma / activiteiten

De 9-holes baan van de Utrechtse Golfclub Amelisweerd is openbaar. Bezoekers kunnen een greenfee halen die geldig is als dagkaart. Zij kunnen dan gebruik maken van de diverse oefenfaciliteiten en de 9-holes baan waarbij baanpermissie is vereist. Op de 18-holes baan kan alleen door niet-leden op werkdagen worden gespeeld, waarbij GVB is vereist.

Bij de golfbaan kunnen gasten golflessen volgen, waarbij zij worden bijgestaan door ervaren professionals. Daarnaast worden er eveneens geregeld clinics georganiseerd. In het clubhuis bevindt zich een grote golfshop met een uitgebreid assortiment golfartikelen. Bezoekers of bedrijven kunnen kiezen voor een arrangement en daarnaast worden er door het jaar heen diverse wedstrijden georganiseerd door de Utrechtse Golfclub Amelisweerd.

Stats & tags


Utrecht, Utrecht, Nederland
Golf, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling