Introductie

Ut Knienol, ofwel Het Konijnenhol is een speelplaats voor kinderen van alle leeftijden. Er is een indoor speelplek waar kids onder meer kunnen klimmen en klauteren op de diverse speeltoestellen, glijden vanaf de glijbanen, spelen in de ballenbak, wiebelen op de touwbrug en griezelen in het spookhuis.Het buitengedeelte van Ut Knienol daagt bezoekers uit voor een potje tennis op één van de tennisbanen, een potje voetbal op één van de voetbalveldjes of het slaan van een balletje op de midgetgolfbaan. Daarnaast is er een trampoline en beschikt Ut Knienol over een sfeervol en zonnig terras waar men uit kan rusten en kan genieten van een drankje.

Ga naar de website van Ut Knienol

Historie en populariteit

Speelplaats Ut Knienol is een populaire trekpleister en mag al sinds de opening vele bezoekers welkom heten. Niet alleen bij de plaatselijke bevolking is de speelplek een geliefd uitje, ook steeds meer dagjesmensen, gezinnen en toeristen uit binnen- en buitenland, die in de provincie Zeeland vakantie vieren, weten het gezellige speelparadijs steeds vaker te vinden.

Locatie

Speelplek Ut Knienol is gelegen in Burgh-Haamstede op het eiland Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland. Het speelpark ligt aan de weg richting Nieuw Haamstede en is prima met eigen vervoer te bereiken. Het Konijnenhol is in ieder geval iedere woensdagmiddag en zondagmiddag geopend evenals in vakanties. De actuele openingstijden zijn te vinden op de website van Ut Knienol.

Programma / activiteiten

Kinderen van jong tot oud kunnen zich heerlijk uitleven op de verschillende speeltoestellen die te vinden zijn in de indoorspeelplaats Ut Knienol. Zij kunnen zich vermaken op de schommelballon, in het spookhuis en op de touwbruggen. Voor de kleintjes is er een feestelijke ballenbak die zorgt voor urenlang speelplezier. Ouders en begeleiders kunnen terecht op het gezellige terras of zij kunnen zich wagen aan een partijtje golf of tennis.

Kinderen kunnen hun verjaardag vieren in Het Konijnenhol en tijdens de vakanties worden er diverse extra activiteiten georganiseerd. Ut Knienol biedt alle ingrediënten voor een geslaagd dagje uit voor het hele gezin!

Stats & tags


Burgh-Haamstede, Zeeland, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling