Introductie

Uitspanning De Zeven Geitjes is een gezellig recreatiepark waar bezoekers van jong tot oud deel kunnen nemen aan diverse leuke activiteiten. Zo kan men een balletje slaan op de midgetgolfbaan, die tevens diverse uitdagingen biedt. Maar men kan ook kennis maken met blaaspijpschieten, bijlgooien, kruisboogschieten, ringsteken, lasergamen of handboogschieten.

Ga naar de website van Uitspanning de Zeven Geitjes

Historie en populariteit

Bezoekers kunnen zowel buiten- als binnen terecht voor verschillende activiteiten en arrangementen. Daarnaast is er tevens een pannenkoekenhuis aanwezig, zodat men de spelactiviteiten goed kan combineren met een overheerlijke pannenkoek. Uitspanning De Zeven Geitjes is een prima locatie voor een gezellig en actief dagje uit.

Locatie

Uitspanning De Zeven Geitjes is al vanaf de opening een ware trekpleister voor zowel de locale bevolking als voor toeristen en dagjesmensen die Tilburg bezoeken. Sinds 2009 is er tevens een pannenkoekenhuis gevestigd, waar men kan kiezen uit meer dan 150 verschillende soorten pannenkoeken. Het recreatiepark met pannenkoekenhuis is een geweldige locatie voor familiedagen, bedrijfsuitjes, trouwfeesten en kinderfeestjes. Jaarlijks mag het park dan ook vele bezoekers van alle leeftijden ontvangen.

Programma / activiteiten

Uitspanning De Zeven Geitjes bevindt zich in de stad Tilburg, in de provincie Noord-Brabant. Het recreatiepark en pannenkoekenhuis zijn gelegen in het unieke bosrijke gedeelte van de stad en uitstekend te bereiken met eigen vervoer. Het park beschikt over voldoende parkeermogelijkheden.

Uitspanning De Zeven Geitjes heeft allerlei leuke activiteiten en arrangementen samengesteld. Zo kunnen bezoekers kiezen voor een handboogschieten arrangement of een lasergame arrangement. De activiteit wordt hierbij gecombineerd met een buffet, een koffietafel op maat of een lekkere pannenkoek.

Kinderen kunnen in het park hun verjaardag vieren. Zij kunnen onder meer in groepjes gaan midgetgolfen, lasergamen, pony rijden of ringsteken, waarna de activiteit kan worden afgesloten met het versieren van de eigen pannenkoek. Er is zodoende veel mogelijk en veel te beleven bij Uitspanning De Zeven Geitjes.

Stats & tags


Tilburg, Noord-Brabant, Nederland
Buitenspeeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling