Introductie

Spelen op ‘straat’, knutselen, schilderen, springen, skelteren; dat alles in hartje Amsterdam.

Ga naar de website van TunFun Speelpark

Historie en populariteit

Waar nu TunFun zit, was vroeger een tunnel voor voetgangers en auto’s. De tram die over het Mr. Visserplein rijdt, zie je nog altijd boven je hoofd langskomen. Het speelparadijs is zo’n 4000 m2 groot. Het speelpark zit hier sinds 19 februari 2003. Jaarlijks passeren ruim 150.000 bezoekers de kassa.

Locatie

In het bruisende hart van Amsterdam ligt TunFun. Met de auto is het goed bereikbaar en parkeergarages zitten op ongeveer drie minuten loopafstand. Met de metro en tram is TunFun uitstekend bereikbaar. Het park is een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan de bovengrondse bruisende stad. Denk aan een stadwandeling, een museumbezoek, shoppen, of slenteren door het Vondelpark.

Programma / activiteiten

Waar kun je nog naar hartenlust ‘buiten’ spelen in hartje Amsterdam? Bij TunFun! Deze voormalige tunnel is getransformeerd in een prachtig speelparadijs, waar kinderen van nul tot en met twaalf jaar zich een dag kunnen uitleven, in een veilige omgeving. Er is een voetbalkooi, skelters, een kunst- en kliederhoek waar je kunst knutselen en schilderen, springkussens, glijbanen en een apenkooi. Op de wanden van de vroegere tunnel, zijn graffitisporen zichtbaar. Voor de allerjongste bezoekers is een aparte speelhoek gecreëerd, waar de dreumesjes en peuters kunnen klauteren, glijden en nog veel meer. Zelfs voor baby’s is er een apart speelhoekje. Voor papa’s, mama’s en andere begeleiders is er een leeshoek, een restauratie waar van alles verkrijgbaar is en er staat gratis internet tot hun beschikking. Als je niet meespeelt, neem dan een warme trui of jas mee, want het is niet altijd warm in de tunnel. Op zaterdag en zondag zijn er extra activiteiten, zoals schminken, bouwwedstrijden, timmeren onder begeleiding en kegelwedstrijden.

Stats & tags


Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling