Introductie

Op zoek naar een dagje Brabants vertier? Dan ben je bij Toon Vertier aan het juiste adres. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het organiseren van leuke activiteiten voor tal van gelegenheden. Van schoolreisje en kinderfeestje tot bedrijfsfeest en familiereünie, Toon Vertier zorgt voor een onvergetelijke dag. Bekende televisieformats als ‘Wie is de mol?’ en ‘Ik hou van Holland’ worden nagespeeld, maar ook het oplossen van een moord met behulp van moderne technieken als GPS behoort tot de mogelijkheden.

Ga naar de website van Toon Vertier

Historie en populariteit

Al jaren organiseert Toon Vertier leuke dagactiviteiten voor diverse doelgroepen. En aan de recensies op de website van het bedrijf te zien tot volle tevredenheid van de deelnemers.

Locatie

Uitvalsbasis voor de activiteiten van Toon Vertier is het Brabantse Best, even ten noorden van Eindhoven. Een prachtige regio die ook met een van de vele activiteiten van Toon Vertier te ontdekken is. Bijvoorbeeld via de café route. Met maximaal 24 personen wordt op een traptrein, een lang lint van aan elkaar gekoppelde skelters, het prachtige centrum van Best onveilig gemaakt. En natuurlijk staat de trein daar vaker stil dan dat die rijdt, want de vele leuke terrasjes lonken. Het ‘Dagje Brabant’ laat weer een hele andere kant zien van het prachtige Brabant. Een fototocht op de fiets dwingt de deelnemers maximaal te genieten van het landschap, een spelwandelparcours brengt de deelnemers op plekken waar ze anders nooit zouden komen en tijdens de afsluitende huifkartocht kunnen deelnemers ook rustig achterover geleund genieten van al het moois dat Brabant te bieden heeft. Tijdens ‘Dagje Brabant’ wordt er ook nog een bezoek gebracht aan klompenmuseum ‘De Platijn’. Zodat je ook een beeld krijgt van het oer-Hollandse ambacht van klompenmaken.

Programma / activiteiten

Overigens is het niet alleen doen wat de klok slaat bij Toon Vertier. Ook de inwendige mens komt volledig aan zijn trekken bij Toon Vertier. Van koffietafel tot uitgebreid warm en koud buffet. Raadpleeg de website voor een overzicht van de mogelijkheden.

Stats & tags


Best, Noord-Brabant, Nederland
Entertainment, Recreatiecentra

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling