Introductie

Kuuroord Thermen Bussloo is een bijzonder thermencomplex. Bezoekers genieten hier namelijk in Mediterrane en Oosterse stijlen, want Thermen Bussloo is in chalet stijl gebouwd. Een dag in dit wellnesscentrum brengt een onvergetelijke wellness ervaring met zich mee. Genieten van de diverse kuurfaciliteiten, waaronder de wisselbaden, het uitgebreide saunaplein en de zoutkristalgrot. De rustruimte met waterbedden, de zonnebanken en de ligweide zorgen voor totale ontspanning. Daarnaast kan men bij het a la carte restaurant terecht voor de inwendige mens.

Ga naar de website van Thermen Bussloo

Historie en populariteit

Thermen Bussloo is op 28 september 2006 geopend in recreatiegebied Bussloo. Een complex van 6000 m2 waar gasten op een ontspannende ontdekkingsreis kunnen kennismaken met de wellness invloeden uit diverse landen. Voordat Thermen Bussloo de deuren kon openen hebben de heer Dolman en zijn vrouw ruim 7 jaar aan hun droom gewerkt. Deze 7 jaren van voorbereiding zijn gesymboliseerd met 7 fonteinen bij de entree. Hun concept, hun droom heeft gezorgd voor innovatie op wellnessgebied en het resultaat is een fantastisch nieuw sauna- beauty en spa resort. Thermen Bussloo verwelkomt jaarlijks vele duizenden gasten die genieten van dit ontspannen concept.

Locatie

Thermen Bussloo bevindt zich in de gemeente Voorst, vlakbij Apeldoorn in de provincie Gelderland. Het saunacomplex ligt eigenlijk in de driehoek Apeldoorn, Zutphen en Deventer. Het wellnesscentrum is goed te bereiken met de auto en redelijk goed met het openbaar vervoer.

Programma / activiteiten

Bij Thermen Bussloo vinden gasten en bezoekers alles op het gebied van wellness. De vele sauna’s op het uitgebreide saunaplein bieden allen hun eigen werking. Stap in de infraroodsauna, de kleurentherapie sauna, de Finse sauna, de rozensauna of de warmtekamer, het calderium. Daarnaast zijn er vele cool off mogelijkheden, zowel binnen als buiten. De waterslang, de stortdouch, de koude dompelbaden of de houten stortemmer, zij zorgen zeer zeker voor afkoeling. Ook aan massages, zonnebanken en beautyverwennerijen heeft Thermen Bussloo geen gebrek.

Meerdere keren per maand worden er workshops georganiseerd in Thermen Bussloo, waaronder de manicure en make-up workshops. Daarnaast worden er regelmatig events georganiseerd, zoals opgietingen en geur-kleur- en klankrituelen. Bovendien kunnen gasten diverse arrangementen boeken, bijvoorbeeld voor vriendinnen, een verjaardag of een tweedaagsarrangement.

Stats & tags


Voorst, Gelderland, Nederland
Wellness

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling