Introductie

Wie alle dagen van het jaar naar het strand wil, kan terecht bij het sport & eventcenter The Beach in Aalsmeer. Bezoekers kunnen zich hier vermaken, zelfs in de winter, op twee tropische stranden. De indoor strandlocatie is uitermate geschikt voor verschillende strandsporten, zoals beachvolleybal, beachtennis en footvolley. Vanwege de unieke ambiance en de gezellige zomerse aankleding is de The Beach een top locatie voor onder meer verjaardagen, familiefeesten, bedrijfsuitjes, teambuilding en vergaderingen. Wie alle dagen van het jaar wil sporten op het strand, is bij The Beach helemaal op zijn of haar plek.

Ga naar de website van The Beach

Historie en populariteit

The Beach in Aalsmeer is alweer een poosje een begrip in Aalsmeer en ver daarbuiten. Naast individuele beoefening van strandsporten is de The Beach het Nationaal Beachvolleybal Trainingscentrum van de NeVoBo. Het centrum beschikt over 6 professionele beachvolleybal courts waar regelmatig wedstrijden worden gespeeld. The Beach is zodoende niet alleen populair bij eenmalige bezoekers, maar ook erg in trek bij bedrijven, amateur- en professionals.

Locatie

Het sport en eventcenter The Beach is gelegen in de gemeente Aalsmeer in de provincie Noord Holland. Het sportcentrum is vanuit alle richtingen gemakkelijk met eigen vervoer te bereiken.

Programma / activiteiten

Bij The Beach kan iedereen het hele jaar door sporten op het strand. Men kan hier op eigen initiatief footvolley, beachvolleybal of andere strandsporten beoefenen, maar er worden ook geregeld spannende wedstrijden en toernooien georganiseerd op de professionele beachvolleybal courts.

The Beach is uitermate geschikt voor een gezellig en sportief bedrijfsuitje. Er zijn diverse arrangementen samengesteld die zorgen voor veel plezier. Naast tropische workshops, fun activiteiten zijn er ook clinics te volgen, die worden verzorgd door eigen beachvolleybaltoppers.

Ook als feestlocatie is The Beach een prima locatie. Er zijn twee tropisch ingerichte zalen waar bezoekers een feest op maat kunnen geven. Van een bruiloftsfeest tot aan een zomerse tropical party, waarbij een heerlijk buffet of een barbecue natuurlijk niet mag ontbreken. The Beach is een waanzinnig leuk uitje voor alle leeftijden.

Stats & tags


Aalsmeer, Noord-Holland, Nederland
Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling