Introductie

’t Klok ‘Uus is een speelboerderij waar je zowel binnen als buiten heerlijk kunt spelen. Ook voor boerengolf en lasergamen ben je hier aan het juiste adres. Ook is er een gezellig familierestaurant.

Ga naar de website van t Klok’Uus

Historie en populariteit

Dit speelhuis is gevestigd in een authentieke Zeeuwse boerderij. Je vindt hier de eerste lasergamebaan van Zeeland in de buitenlucht. Sinds 2010 kunt u hier gratis gebruik maken van Wi-Fi.

Locatie

Op het Zeeuwse Zuid-Beveland, ten westen van Goes, ligt het plaatsje ’s-Heer Arendskerke. De speelboerderij ligt aan de rand van het dorp, in een mooie landelijk omgeving. Met de auto is het park goed te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Programma / activiteiten

Een dag vol uitdagingen: bedwing de immense klimtoren, de bungee- trampoline van wel 5 meter hoog, of maak de skelterbaan onveilig met je vriendjes. Er is buiten –op een apart pleintje- ook voor kleinere kindjes van alles te beleven. Regent het? Geen paniek: in het overdekte speelgedeelte is genoeg te doen. Volwassenen kunnen zich vandaag ook weer even kind voelen: doe mee aan het boerengolf in de weilanden rondom het speelpark of ga lasergamen. Gehuld in een legeroutfit struint u door de velden. Onder begeleiding van een medewerker speelt u twee verschillende spellen. Natuurlijk is dit ook leuk voor kinderen; vanaf acht jaar mogen zij het spel meespelen. Lasergamen kan alleen op reservering; op woensdag- en vrijdagmiddag/-avond en op zaterdag de hele dag. In het familierestaurant is allerlei lekkers verkrijgbaar. Iedere zaterdag is er het uitgebreide Klokuus buffet, met een apart kinderbuffet, visbuffet, vleesbuffet en een assortiment toetjes waar je je vingers bij aflikt. Wilt u ook komen eten? Reserveer dan om teleurstelling te voorkomen. Het speelpark is open op woensdag- en vrijdag middag/avond en op zaterdag. Op andere dagen, wanneer er geen kinderen spelen, is ’t Klok ‘Uus beschikbaar voor vergaderingen of bedrijfsfeestjes. Er zijn diverse arrangementen te boeken.

Stats & tags


s-Heer Arendskerke, Zeeland, Nederland
Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling