Introductie

Een dag vol speelplezier; zowel binnen als buiten is er van alles te doen bij Sybrandy’s Speelpark. Klimmen en klauteren voor kinderen vanaf 3 jaar.

Ga naar de website van Sybrandy’s Speelpark

Historie en populariteit

Het park is van oorsprong een vogelpark. Nu is het een Fries speelparadijs voor iedereen van 3 tot 13 jaar oud. Sybrandy’s is een leuke stek om je verjaardag te vieren. Reserveren is in dat geval niet nodig; er is altijd plek voor meer kinderen.

Locatie

Het ligt in een bosrijke omgeving, in het zuidwest Friese dorpje Oudemirdum, waar het inwonersaantal de 1400 nog niet haalt. Het speelpark is prima uitvalsbasis om fietsend of lopend het mooie Gaasterland te ontdekken. Met de auto is Sybrandy’s prima te bereiken. U parkeert gratis. Uw hond mag mee, mits deze aangelijnd is.

Programma / activiteiten

Ouders en opa’s en oma’s installeren zich lekker op het grote terras, terwijl de kinderen zich uitleven in de jungelklauterbaan, griezelen in het spookhuis of duizelig worden in de zweefmolen. In de speeltuin zijn spannende, grappige en leuke attracties. Mocht er een buitje vallen, dan is er binnen ook nog van alles te doen. Overal staan picknickbankjes, waar je even kunt uitrusten. Ook is er een overdekte picknickgelegenheid. Bij het cafetaria is allerlei lekkers te krijgen, zoals ijs, drinken en patat. Komt u met een groep vanaf 15 personen, dan kunt u het mooie Gaasterland verkennen met een minitreintje. U dient in dat geval wel vooraf te reserveren. Uiteraard krijgt u groepskorting. Misschien een leuk idee voor een familiedag?

Stats & tags


Oudemirdum, Friesland, Nederland
Entertainment, Pretparken

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling